fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni
-25%

Kumpu-terassiryhmä

Original price was: 2.390,00€.Current price is: 1.792,50€.

(sis. alv 24%)

Kumpu-mallisto on syntynyt yhteistyössä Niemi Designin ja sisustusarkkitehti SIO ja kalustemuotoilija Marjut Nousiainen kanssa.

Mallisto sisältää ulkokäyttöön suunnitellun ja säänkestävän terassiryhmän sekä terassipöydän ja -tuolin.

Sisustusarkkitehti SIO ja kalustemuotoilija Marjut Nousiainen

Saatavuus

Varastossa

Varastotuotteet lähetetään 1-3 arkipäivässä.

Tuotetiedot

Sisustusarkkitehti SIO ja kalustemuotoilija Marjut Nousiainen on luonut yhteistyössä Niemi Designin kanssa säänkestävän puutarhakalustemalliston. Kaarevista muodoista helposti tunnistettava Kumpu-terassiryhmä sisältää 3-istuttavan sohvan, kaksi nojatuolia sekä sohvapöydän. Kaikki kalusteet ovat säänkestäviä, ulkokäyttöön suunniteltuja.

Kalustemuotoilija aloitti malliston suunnittelun sohvakalusteista. 3-istuttavalla Kumpu-sohvalla on leppoisaa viettää aikaa perheen ja ystävien kesken, mutta sohvalla on myös nautinnollista lepäillä tai torkkua päiväunia.

– Kummussa halusin tuoda pyöreää muotokieltä usein kantikkaisiin terassin sohvakalusteisiin. Kauniit kaaret tulevat erityisen hyvin esiin kolmen hengen sohvassa, jossa niitä on useampia. Kaarista mieleeni tulivat kumpupilvet ja lämpimät kesäpäivät, sisustusarkkitehti kertoo.

Tuotteisiin valikoitui laadukkaat ja kestävät materiaalit ulkotiloihin, alumiini ja tiikki. Lisäksi sohvakalusteiden käsinojiin lisättiin polyrottinkipunosta.

– Näin tarttumapinta kädelle on lämmin, Nousiainen muotoilee.

Kumpu-sohvan, nojatuolin ja sohvapöydän runko on ruostumatonta, pulverimaalattua alumiinia. Alumiini on materiaalina helppohoitoinen, lisäksi se on kevyttä, lujaa ja kestävää.

Kumpu-sohvan ja -nojatuolin pehmusteet on valmistettu ulkokäyttöön suunnitellusta kankaasta, joka hylkii likaa ja kosteutta. Polyspun-kangas on 100% polyesteria, mutta erilaisen kudontatavan ja kehruuprosessin ansiosta polykehrätty on pehmeämpi ja miellyttävämpi iholle polyesteriin verrattuna.

Pehmusteissa on korkea UV-suoja, ne kestävät ulkona jopa 400 tuntia jatkuvaa auringonvaloa. Huomioitavaa on kuitenkin, että pitkäaikainen altistuminen UV-säteilylle voi aiheuttaa kankaiden värin menettämisen, haurastumisen ja hajoamisen nopeammin. Pehmusteissa on vetoketjulla irrotettavat päälliset, joille suositellaan käsinpesua.

Kalustemuotoilijalle tärkeää on restoratiivinen suunnittelu, joka tarkoittaa kaikki aistit huomioon ottavaa, hyvinvointiin panostavaa suunnittelua, jossa luonto liitetään kiinteäksi osaksi suunnittelua.

– Kumpu-sarjassa toin kalusteisiin notkeutta, kaarevuutta ja orgaanista luonnon muotokieltä.

Kumpu-sohvapöydässä lämpimän sävyinen tiikkikansi on yhdistetty mustiin alumiinijalkoihin. Tiikki puolestaan on vahva puulaji, joka kestää hyvin kesän vaihtelevia sääoloja. Tiikki on lisäksi helposti huollettava materiaali.

Kaikki Kumpu-terassiryhmän kalusteet valmistetaan omalla tehtaallamme Vietnamissa. Kalusteet sopivat sisä- ja ulkokäyttöön, mutta talvisäilytystä suositellaan sisätiloissa tai katoksessa.

Tuotteen mitat

3-istuttavan sohvan mitat

Leveys: 209 cm
Syvyys: 86 cm
Korkeus: 74 cm
Istumaleveys: 66 cm
Istumasyvyys: 56 cm
Istumakorkeus: 45 cm
Jalan korkeus: 24 cm
Pehmusteen paksuus: 15 cm

Nojatuolin mitat

Leveys: 75 cm
Syvyys: 86 cm
Korkeus: 74 cm
Istumaleveys: 66 cm
Istumasyvyys: 56 cm
Istumakorkeus: 45 cm
Jalan korkeus: 24 cm
Pehmusteen paksuus: 15 cm

Sohvapöydän mitat

Leveys: 74 cm
Syvyys: 74 cm
Korkeus: 75 cm

Tekniset tiedot

Sohva ja nojatuolit

Runko ja jalat: Pulverimaalattua alumiinia
Käsinojat: Liukuvärjättyä polyrottinkipunosta
Pehmusteet: Päällinen polyesteria, täyte vaahtomuovia
Pehmusteen väri: Vaaleanbeige
Pohja: Verhoiluvyö
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan kasaamattomana
Tuotteen valmistusmaa: Vietnam

Sohvapöytä

Jalat: Pulverimaalattua alumiinia
Kansi: FSC-sertifioitua tiikkiä
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan kansi ja jalat irrallaan
Tuotteen valmistusmaa: Vietnam

Hoito- ja kasausohjeet

Hoito-ohje alumiinille:

Puhdista pinta tarpeen vaatiessa miedolla saippuavedellä, pehmeällä sienellä ja kuivaa hyvin. Painepesurin käyttöä ei suositella. Jos kolhuja tai naarmuja syntyy, puhdista ja paikkaa kolhut välittömästi maalilla.

Hoito-ohje pehmusteille:

Hyvistä värinkesto- ja kulutusominaisuuksistaan huolimatta pehmusteet saattavat haalistua auringossa, joten pehmusteet on hyvä suojata paahtavalta auringolta ja kastumiselta. Pehmusteet kannattaa käsitellä Softcare-verhoilusuojalla ennen käyttöä.

Pehmusteiden päällisille suositellaan käsinpesua enintään 40 asteessa. Pehmusteiden muotoilu kosteana heti pesun jälkeen.

Hoito-ohje tiikille ja muille kovapuille:

Kun otat uuden kalusteen käyttöön, muista aina ensin puhdistaa ja öljytä se. Pyri aina käyttämään öljyä, johon on lisätty ”lahoamisen estoainetta”. Puun on oltava puhdas ja kuiva ennen pintakäsittelyä, muutoin vesi jää puun sisälle ja yhdessä öljyn ja bakteerien kanssa home ja lahoamisbakteerit saavat paremman otteen puusta.

Käsittely noin kaksi kertaa käyttökaudessa tiikille tai kovapuisille kalusteille kehitetyllä puuöljyllä. Erilaisten sääolosuhteiden takia käsittely voi olla tarpeellista tehdä useamminkin. Käytä öljyä reilusti ja anna öljyn imeytyä puuhun. Puhdista ylimääräinen öljy kalusteista.

Ikääntyessään ja ulkokäytössä öljyämätön tiikki harmaantuu (patinoituu), mutta alkuperäisen värin saa takaisin puhdistuksella, hionnalla ja öljyämisellä. Puhdistaminen ja öljyäminen ennen varastointia.

Varastointi ilmavassa tilassa, esimerkiksi katoksessa. Ei liian kuivassa (lämmin sisätila) ettei puun kutistuminen vahingoita rakennetta. Älä koskaan peitä kosteita tai märkiä kalusteita. Älä peitä kalusteita muovilla tai vastaavalla, sillä se saattaa aiheuttaa sienen kasvua.

Kasausohjeet:

Kumpu_sohvapöytä
Kumpu_sohva_3_istuttava
Kumpu_nojatuoli

Suunnittelija

Marjut Nousiainen, sisustusarkkitehti SIO ja kalustemuotoilija

Valmistunut Estonian Academy of Arts -koulusta vuonna 2011, pääaineenaan sisustusarkkitehtuuri ja kalustemuotoilu.
Valmistunut Kymenlaakson ammattikorkeakoulusta vuonna 2009, pääaineenaan kaluste- ja sisustussuunnittelu.
Palkittu muun muassa vuonna 2009 Baltic Modo Design Competition -kilpailun ensimmäisellä sijalla.
Suhtautuu intohimoisesti luontoon, puumuotoiluun, joogaan ja käsitöihin.
Nousiaisen suunnittelemia sisustuskohteita löytyy niin Lempäälästä, Helsingistä, Tartosta kuin Tallinnastakin.
Nousiaisen suunnittelemia kalusteita puolestaan löytyy sekä suomalaisten että virolaisten yritysten valikoimasta.
Perustanut oman restoratiivisen ympäristön suunnitteluun erikoistuneen suunnittelutoimiston, Design Studio Marjut Nousiainen.
Restoratiivinen tarkoittaa kaikki aistit huomioon ottavaa, käyttäjälähtöistä suunnittelua, jossa luonto liitetään kiinteäksi osaksi suunnittelua.
Tekee laajasti suunnittelualan töitä, kuten julkisten ja yksityisten tilojen kokonaisvaltaista sisustusarkkitehtisuunnittelua, kalustemuotoilua sekä kuosisuunnittelua.

Sisustusarkkitehti SIO ja kalustemuotoilija Marjut Nousiainen

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino 56 kg (kilogramma)
Mitat 209 × 86 × 74 cm (senttimetri)

Saatat myös pitää...