fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Lasten patjat

Lasten patja on parhaimmillaan kuin pehmeä taikamatto, joka kuljettaa nukkujan vaivattomasti unien maailmaan. Mukavuudellaan se houkuttelee lapsen helposti kyytiin, eikä vanhemman tarvitse suostutella pienokaista nukkumaan. Myös lapsi tarvitsee laadukkaan patjan. Osta meiltä, niin tuet suomalaista perheyritystämme ja saat takuulla hyvän patjan.

Näytetään kaikki 8 tulosta


Täydellisiä paketteja huippuhintaan

Meidän valikoimastamme löydät upean ja mukavan lasten patjan joka sänkyyn. Suomalaisena perheyrityksenä tiedämme, kuinka ihanaa on saada kerralla kokonaisuus, johon voi olla tyytyväinen pitkään. Siksi olemme yrittäneet tehdä toimivan sängyn ja patjan hankinnasta sinulle mahdollisimman helppoa. Tarkasti mietityt ja täydellisesti yhteensopivat sänky-patja -yhdistelmämme kestävät niin aikaa kuin käyttöä. Tarvitsitpa patjaa sitten lasten pinnasänkyyn, kerrossänkyyn, parvisänkyyn tai jatkettavaan sänkyyn, meiltä tilaat sen helposti ja luotettavasti samalla toimituskustannuksella. Osta meiltä ja voit olla varma, että kokonaisuus toimii!

Mikä ero on aikuisen ja lasten patjalla?

Suurin ero lapselle ja aikuiselle hankittavan patjan välillä ei siis ole laatu vaan patjan tiheys ja paksuus. Lapsi on huomattavasti aikuista kevyempi nukkuja, joten lapselle oikea, pehmeä, mutta tukeva tuntuma saavutetaan jo alle 30 kg/m3 tiheyksillä. Sopiva paksuus lapselle on 5-10 cm painosta riippuen. Jo vauvan patjan tulisi olla vähintään 5 cm paksu ja tarpeeksi napakka. Kun patja on lapselle mukava, sujuvat yötkin rauhallisemmin.

Suojaa lasten patja vahingoilta

Valikoimastamme löydät vaihtoehtoja, joissa on irrotettavat päälliset. Näiden siistiminen on helppoa. Vastaavan vaivattomuuden voi saavuttaa myös hankkimalla patjan kaveriksi petauspatjan. Se suojaa itse patjaa vahingoilta ja tuo tarvittavaa pintapehmeyttä. Tilaa jo omasi!