fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Ruokapöytä

Laadukas ruokapöytä kokoaa ihmiset yhteen vuodesta toiseen. Valikoimamme kattaa ruokapöydät kodin isoihin tai pieniin tiloihin. Meiltä löydät myös klassista, perinteistä tai modernia tyyliä edustavat pöytämallit. Meiltä tilatessasi voit luottaa siihen, että tuotamme ja toimitamme ruokapöytämme kohtuullisin hinnoin, luotettavasti ja niin nopeasti kuin vain suinkin mahdollista. Tutustu ihaniin ruokapöytiimme ja valitse omasi!

Näytetään tulokset 1–12 / 18


Laadukas ruokapöytä on kotisi kulmakivi

Koti ei tunnu kodilta ilman ruokapöytää. Sen ääreen on aina mukava istahtaa niin yksin, ystävien kuin perheenkin kesken. Kun ostat ruokapöytäsi meiltä, tiedät, että olet tehnyt sijoituksen, joka ilahduttaa pitkään. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota siihen, että valikoimamme pöydät täyttävät erinomaisesti suomalaisen kodin tarpeet. Ruokapöytämme on helppo puhdistaa ja niiden materiaalit kestävät myös lapsiperheiden arkea. Voit siis huoletta tilata ruokapöytäsi verkkokaupastamme. Ihanat ruokailuhetket, täältä tullaan!

Ruokaile ulkona sään salliessa

Ruokailla voi myös ulkonakin! Terassi, parveke ja huvimaja ovat oivia paikkoja nauttia kesästä ruuan ääressä. Meiltä löydät jokaiseen tilaan oikean kokoisen ja sopivasta materiaalista tehdyn pöydän. Jos ruokapöytävalikoimamme ei tyydytä, käy vielä kurkkaamassa erikseen ulkotiloihin tarkoitetut puutarhapöytämme sekä sirot sohva- ja yöpöytävaihtoehtomme.

Onko ruokapöydän muodolla väliä?

Jos tilasi ei suoraan sanele sitä, minkä muotoinen ruokapöytä sinun tulisi ostaa, kannattaa valintaa miettiä sisustuksen kautta. Pyöreän pöydän kulmattomuus tuo sisustukseesi tietynlaista pehmeyttä, kun taas klassinen suorakaide on särmikkäämpi valinta. Pyöreän muodon etuna on myös se, että sen ympärille saa usein helpommin mahdutettua muutaman lisätuolin ja kaikki ruokailijat pystyvät helposti näkemään ja keskustelemaan toistensa kanssa. Suorakaide puolestaan ei ole niin intiimi valinta, mutta se toimii ajattomalla tyylillään loistavasti erityisesti keittiön pöytänä. Jos et osaa päättää, tee kompromissi ja osta molemmat samalla toimituskustannuksella: keittiöön suorakaide ja terassille pyöreä malli.

Onko ruokapöydän koolla väliä?

Ruokapöydän koko kannattaa suhteuttaa käytössä olevaan tilaan ja haluttuun ruokailijamäärään. Usein on järkevää ostaa ruokapöytä, jossa on paikka myös muutamalle sukulaiselle, kaverille tai tulevalle perheenlisäykselle. Lisää pelivaraa saat, kun liität tilaukseesi vielä pari ylimääräistä ruokapöydän tuolia, jotka voit sitten aina tarvittaessa sijoittaa ruokapöydän päätyyn. Huomaathan myös, että useimmista ruokapöydistämme on tarjolla monen levyistä mallia. Jos tiedät jo montako ruokailijaa haluat ruokapöytääsi mahduttaa, voit katsoa erikseen eriteltynä neljälle tai kuudelle hengelle tarkoitetut mallimme.