fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Lasivitriinit

Älä turhaan ujostele upeita esineitäsi, vaan osta lasivitriini. Vitriinillä nostat aarteesi hillityn tyylikkäästi osaksi sisustusta, olipa kyse sitten astioista, mitaleista tai kirjoista. Ne tavarat, joita et halua esitellä, voit kätevästi piilottaa lasivitriinin alaosan laatikoihin. Tutustu laadukkaaseen valikoimaamme ja huomaa myös 100% kotimaiset mallimme. Ostamalla meiltä, tuet suomalaista perheyritystämme.

Näytetään tulokset 1–12 / 19


Miksi ostaa juuri lasivitriini?

Vitriinillä esittelet aarteesi hillityn tyylikkäästi. Kirjat, koriste-esineet ja upeat astiastot säilyvät kätevästi käden ulottuvilla, mutta kuitenkin pölyltä ja arjen melskeeltä suojassa. Yksityiskohdista kiinnostuneet vieraasi huomaavat varmasti myös lasin takana olevat esineet. Miksi ihmeessä pitää esimerkiksi kauniita perintöastioita piilossa keittiökaapin uumenissa, kun ne voisi yhtä hyvin ottaa osaksi sisustusta? Erityisesti upeat tavarat, jotka tulevat arjessa muuten harvoin käytetyksi, saavat lasivitriinissä uuden tarkoituksen olemassaololleen. Umpinaisiin laatikoihin saat vielä kätevästi piiloon ne tavarat, jotka eivät istu sisustukseesi. Älä turhaan ujostele upeita esineitäsi, vaan hanki vitriini.

Saisiko olla vitriini jaloilla vai valoilla?

Haluaisitko lasivitriinisi jaloilla tai valoilla varustettuna? Meiltä löydät monenlaisia vaihtoehtoja, joissa yhdistyvät kuitenkin ajaton tyyli sekä toimivuus. Tuotteissamme on käytetty erityisen kestäviä materiaaleja sekä otettu huomioon niiden helppo siistittävyys sekä turvallisuus. Esimerkiksi korkeiden jalkojen alta imurointi käy todella sutjakkaasti. Käytännölliset vitriinimme sopivat siten hyvin myös lapsiperheisiin. Ajattoman muotoilun lisäksi värimaailmamme on valikoitunut suomalaista sisustusta tukevaksi. Haitpa vitriiniltäsi sitten lämmintä kodikkuutta tai klassisen puhdasta tyyliä, löydät meiltä varmasti omasi.

Käännä ympäri ja yhdistele!

Suomalaisena perheyrityksenä tiedämme, että kun tavaraa on, harvemmin yksi vitriini riittää. Ostamalla useamman samaa sarjaa olevan säilytyskalusteen, et saa vain lisää säilytystilaa, vaan myös mahdollisuuden luoda äärettömän upeita ja ajattoman tyylikkäitä kokonaisuuksia. Tuoteperheiden eri osia voi sovitella yhteen hyvinkin luovasti. Kokeile ja ihastu!