fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Unipuu sängyt

100% kotimainen, kestävä ja käytännöllinen – tästä ei lastensänky parane. Unipuu sänkyvalikoimastamme löydät vain hyviä vaihtoehtoja, jotka on helposti muokattavissa vielä vuosienkin päästä Unipuu lisäkalusteiden ja varaosien avulla. Osta Unipuu sänky, niin saat pitkäaikaisen, laadukkaan sängyn lapsellesi ja tuet suomalaista työtä!

Näytetään tulokset 1–12 / 13


Osta ja tue kotimaista

Unipuu on täysin kotimainen tuoteperhe! Sängyt tehdään tehtaallamme Sastamalassa. Ostamalla Unipuu sängyn tuet siis suomalaista työtä ja perheyritystämme. Voit olla varma, että saat luotettavan ja hinta-laatusuhteeltaan erinomaisen sängyn. Kotimaisuuden lisäksi Unipuu sängyt ovat äärettömän monipuolisia. Ne muuttavat muotoaan kätevästi lisäkalusteiden avulla aina tilanteen vaatiessa. Tämä joustavuus yhdistettynä erinomaiseen laatuun tekee sängyistämme myös erittäin pitkäikäisiä. Lapsi nukkuu Unipuussa tyytyväisenä vuodesta toiseen. Tee erinomainen sijoitus ja osta Unipuu sänky verkkokaupastamme!

Sopii joka sisustukseen

Unipuu sängyt sopivat jokaiseen sisustukseen. Useimmista sängyistä on tarjolla valkoiset ja mustavalkoiset värivaihtoehdot, jotka molemmat sulautuvat ympäristöön kuin ympäristöön vaivatta. Myös klassinen muotoilu hurmaa. Ajaton design pidentää niiden käyttöikää entisestään. Voit nimittäin olla varma, että vaikka aikaa kuluu, ne tuntuvat yhä trendikkäiltä ja sisustukseen sopivilta. Sijoita siis rahasi hyvin ja osta ajattoman kaunista Unipuuta!

Mikä sänky valita?

Kerrossänky, parvi, pikkuparvi ja jatkettava sänky...? Kun tutustut laajaan sänkyvalikoimaamme, päällimmäiseksi tunteeksi saattaa jäädä valinnan vaikeus. Mutta ei huolta! Sinun ei oikeastaan tarvitse tehdä mitään lopullista päätöstä, sillä esimerkiksi tavallisesta Unipuu sängystä saat myöhemmin lisäkalusteilla muokattua vaikka parven ja toisin päin! Väripäätöskään ei ole lainkaan sitova, sillä tikkaat ja laidat on vaihdettavissa helposti. Ainut lopullisempi päätös, jonka joudut tekemään koskee sängyn leveyttä. Ja muista – mihin tahansa malliin päädytkään, saat lapsellesi upean ja laadukkaan sängyn!

Älä unohda patjaa!

Ethän unohda Unipuu patjaa? Patjat eivät sisälly suoraan tarjottuihin tuotepaketteihin, mutta saat lisättyä ne kätevästi samaan tilaukseen, samalla kuljetusmaksulla. Nappaa mukaan myös tarvitsemasi lisäkalusteet sekä laadukkaat vuodevaatteet. Tilaa jo tänään, ja pian lapsesi saa käpertyä uuteen, upeaan Unipuu sänkyynsä, jossa unet maistuvat varmasti!