fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Runkopatjat

Runkopatja – sänky ja patja samassa paketissa! Suomalaisen perheyrityksen pitkällä historialla tiedämme, millainen kunnon runkopatjan tulee olla. Valikoimastamme löydät tarkkaan tarpeisiisi sovitetut ja laadukkaat vaihtoehdot sekä niihin upeasti istuvat petauspatjat ja sängynpäädyt. Verkkokaupastamme tilaat itsellesi runkopatjan kätevästi ja turvallisesti jopa sisään kannettuna. Runkopatja on varma valinta!

Näytetään kaikki 6 tulosta


Pieneen tilaankin toimiva runkosänky

Osta meiltä jämäkkä runkosänky eli runkopatja - saat itsellesi mukavan sängyn, jossa nukut tyytyväisenä useita vuosia. Se on myös erinomainen valinta vierashuoneeseen tai pienempään tilaan.

Meiltä saat taattua laatua

Runkopatjaa ostettaessa suositellaan usein kiinnittämään huomio jousituksen laatuun. Meidän valikoimastamme löydät kuitenkin vain erittäin laadukkaita vaihtoehtoja, joten voit huoletta valita niistä mieleisesi. Pitkät takuuaikamme kertovat, että luotamme runkopatjojemme kestävyyteen. Valitse tarpeisiisi sopiva jäykkyys, verhoilu sekä patjan leveys ja voit jo melkein kuulla sänkysi saapuvan kotiovellesi.

Siivoaminen ja kuljettaminen on helppoa!

Runkopatja on helppohoitoinen. Se on rakenteeltaan yhtenäinen, joten voit imuroida sen kauttaaltaan. Runkosänky eli runkopatja on myös äärimmäisen käytännöllinen sen helpon siirreltävyyden ansiosta. Esimerkiksi parisänky, joka on yhdistetty kahdesta runkopatjasta on huomattavasti helpompaa kuljettaa paikasta toiseen.

Meiltä ratkaisut jokaiseen tarpeeseen

Runkopatja on oiva vaihtoehto jokaiselle. Etsitkö parisänkyä? Olisiko kasvavan nuoren vihdoin aika siirtyä isompaan sänkyyn? Kaipaatko sängyltäsi erityisesti tukevuutta ja jämäkkyyttä? Meiltä löydät sopivat ratkaisut juuri sinulle. Tilaamalla meiltä tuet samalla suomalaista perheyritystämme.

Älä unohda petauspatjaa!

Petauspatja tekee runkopatjasta entistä mukavamman ja suojaa sitä likaantumiselta. Koska petauspatja on irrallinen, myös lakanoiden vaihtaminen on helppoa. Tilaa täydellisesti yhteensopivat runko- ja petauspatjayhdistelmät meiltä samalla kerralla. Näin säästät aikaa, vaivaa ja rahaa. Verkkokaupasta tilaat koko paketin itsellesi yhdellä toimitusmaksulla. Lisää tilaukseen vielä uudelle sängyllesi kelpaava peitto ja tyyny sekä runkopatjan kruunaava sängynpääty. Pian pääset nauttimaan entistä makeammista yöunista!