fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Sohva- ja yöpöydät

Ah kuinka kätevää, kun rentoutumishetkesi eväät ovat aina kätesi ulottuvilla. Sohva- ja yöpöytämme ovat äärimmäisen kätevyyden ja mukavuuden lisäksi myös monikäyttöisyyden mestareita. Pienen ja klassisen tyylikkään pöydän saat siirrettyä vaivattomasti tilasta toiseen. Verkkokaupastamme tilaaminen on vielä helpompaa, kun pöydän kanniskelu, sillä vain muutamalla klikkauksella toimitamme kalusteet halutessasi jopa kotiisi asti.

Näytetään tulokset 1–12 / 17


Mukavuus ja kätevyys ennen kaikkea

Sohva- tai yöpöydällä kaikki on aivan kätesi ulottuvilla. Sinun ei tarvitse nousta tyynyjen pehmeydestä minnekään, vaan voit nauttia jännittävästä pelistä, kirjasta tai sarjasta täysin keskeytyksettä. Kun hankit itsellesi upean sohva- tai yöpöydän, tuskin haluat enää luopua tästä äärimmäisen kätevästä rentoutumishetkien pikkuapulaisesta. Toisaalta ei sinun tarvitsekaan, sillä valikoimamme tuotteet on tehty kestämään katseen lisäksi myös aikaa. Tutustu tyylikkäisiin sohva- ja yöpöytävaihtoehtoihimme ja ihastu.

Yksinkertaisen tyylikästä designia

Täydennä huoneen sisustus yksinkertaisen tyylikkäällä sohva- tai yöpöydällä. Pienellä pöydällä on yllättävän suuri merkitys koko huoneen ilmeeseen. Sohva- tai yöpöydän valinnassa kannattaakin erityisesti kiinnittää huomiota siihen, että se sointuu hyvin yhteen muun sisustuksesi kanssa. Suomalaisena perheyrityksenä valikoimamme tuotteita yhdistääkin kauniin hillitty värimaailma ja suomalaista silmää miellyttävä design. Tämä takaa sen, että pöytä sopii lähes minne tahansa, sisustuksesta huolimatta. Tällainen monikäyttöisyys yhdistettynä pöytiemme korkeaan laatuun takaa sen, että voit olla hankintaasi tyytyväinen pitkään.

Älä anna nimen hämätä!

Sohva- ja yöpöytien monipuolisuus on päätä huimaavaa. Nimestään huolimatta ne nimittäin sopivat loistavasti myös moneen muuhun tilaan ja tarkoitukseen, kuten vaikkapa terassin, takkahuoneen tai eteisen tasoksi. Keveyden ja siron muotoilunsa vuoksi kaikki sohva- ja yöpöytämme kulkevat myös helposti tilasta toiseen. Monipuolisuus huipentuu erilaisissa jakkaroissamme, jotka käyvät pöytätason lisäksi myös tuolista. Kokeile vaikka!

Yhden sijasta monta pientä pöytää

Mitä jos ostaisitkin yhden sijasta monta pientä pöytää? Kun sohva- tai yöpöydistä valitsee samaa sarjaa olevia tuotteita, yhtenäisyys säilyy ja kokonaisuuden ketteryys kasvaa. Näin saat pöytätilaa helposti sinne, missä sitä tarvitaan. Muista myös, että kun tilaat useamman tuotteen kerralla verkkokaupastamme, saat kaikki samalla kuljetuskustannuksella. Miksi et sitten samalla vaivalla ostaisi itsellesi myös uutta sohvaa tai nojatuolia, joka istuisi uuden pöytäsi rinnalle täydellisesti? Verkkokaupastamme tilaat viihtyisät ja tyylikkäät kokonaisuudet erittäin kätevästi ja tuet vieläpä samalla suomalaisen perheyrityksemme toimintaa.