fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Sohvan hoitoaineet

Suojaa sohvasi! Näin pidennät käyttöikää ja pinnat pysyvät puhtaina. Meiltä saat yksittäisten tuotteiden lisäksi myös käteviä pakkauksia, joissa on kaikki, mitä tarvitset verhoiltujen tekstiilikalusteiden hoitoon. Suomalaisen perheyrityksen kokemuksella tiedämme, että välillä sattuu ja tapahtuu. Hoitoaineisiin panostamalla ennaltaehkäiset suuremmat katastrofit.

Näytetään kaikki 6 tulosta

Kestäviä sohvia suomalaisten perheyritysten yhteistyöllä


Sohvan hoitoaineet toimittaa meille Espoossa toimiva perheyritys Soft Protector Oy. Heidän tuotteissaan yhdistyvät innovatiivisuus sekä korkea laatu. He kiinnittävät myös erityistä huomiota ympäristöystävällisiin ja turvallisiin ratkaisuihin. Saat itsellesi laadun ja kestävyyden lyömättömän yhdistelmän, kun liität sohvatilaukseesi myös asiaankuuluvat hoitoaineet. Kun tilaat verkosta yhdellä kertaa, säästät myös toimitusmaksuissa.

Vahinkoja sattuu, mutta niistä selviää oikeilla aineilla

Olemme panostaneet tuotteissamme laadukkaisiin materiaaleihin, mutta se ei kuitenkaan poista yllättävien vahinkojen riskiä. Siksi on tärkeää, että siivouskaapissa on oikeat pesuaineet, joiden avulla saat putsattua sohvasi nopeasti mahdollisen vahingon sattuessa. Meiltä löydät oikeat aineet niin nahkaisille pinnoille kuin tekstiileillekin.

Verhoilusuoja-aine toimii arjen apuna

Valikoimastamme löydät pesuaineiden lisäksi myös verhoilusuoja-aineet, joilla ennaltaehkäiset mahdollisia vaurioita. Suoja-aine muodostaa kankaaseen tehokkaan likaa ja kosteutta hylkivän suojan. Se ei kuitenkaan vaikuta materiaalin muihin ominaisuuksiin, kuten ulkonäköön tai hengittävyyteen. Nykyaikaisten materiaalien helppohoitoisuus ja kestävyys riittävät jo pitkälle, mutta suoja-ainetta hyödyntämällä sohva säilyy hyvänä erittäin pitkään. Parasta on, että suojaus torjuu kaikenlaiset tahrat - myös öljypohjaiset.

Yhdistä ennaltaehkäisy ja hätäapu

Paras taktiikka on luonnollisesti yhdistää ennaltaehkäisy ja valmius toimia nopeasti, jos vahinkoja sattuu. Siksi tarjoamme sinulle myös käteviä pakkauksia, joissa on kaikki, mitä sohvasi suojaamiseksi tarvitset. Voit olla rauhallisin mielin, kun kaikkeen on varauduttu. Sohvasi kiittää ja kiiltää puhtauttaan pitkälle tulevaisuuteen.

Sohva, joka pitää itsensä siistinä

Jos helppo puhtaanapito on sinun juttusi, suosittelemme tutustumaan nahkasohva-valikoimaamme. Nahkainen pintamateriaali sopii hyvin niin touhukkaisiin lapsi- tai koiraperheisiin kuin myös klassista tyylikkyyttä kaipaavan kotiin. Sen saa pidettyä siistinä useimmiten pelkän kostean rätin avulla. Toisaalta hoitoaineistamme löydät omat aineensa myös nahkaisille tuotteille, jotka pidentävät käyttöikää entisestään. Kun yhdistät oikeat aineet ja nahkasohvan, tuloksena on kokonaisuus, joka pysyy siistinä kuin itsestään. Osta ja totea tämä taikuus omin silmin!