fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Lastenpöydät ja -tuolit

Meiltä saat turvalliset, toimivat ja kauniit lastenpöydät ja -tuolit. Maailma on lapselle valtava paikka, jossa pienemmät kalusteet ovat välttämättömiä. Me olemme suunnitelleet valikoimamme tuotteet lapsen tarpeet sekä toiveet tarkasti huomioiden, mikä näkyy niiden huikeissa ominaisuuksissa. Esimerkiksi tukevuus ja käytännöllisyys ovat huippuluokkaa. Tilaa meiltä, niin tuet lapsesi lisäksi myös suomalaista perheyritystämme!

Näytetään kaikki 4 tulosta

Maailma lapsen silmin


Mene kyykkyyn ja kuvittele itsesi lapsesi kokoiseksi. Huomaat, kuinka kaikki näyttääkin yhtäkkiä hirvittävän suurelta. Et oikein enää yletä pöydälle ja tuolillekin on vaikeaa nousta. Siksi on olemassa erikseen lasten pöydät ja -tuolit. Niitä lapsenkin on vaivatonta ja turvallista käyttää. Meidän valikoimastamme löydät mitä moninaisempia, mutta laadukkaita vaihtoehtoja syöttötuoleista jakkaroihin. Oikeankokoisissa kalusteissa lapsi viihtyy ja tuntee olonsa mukavaksi, sillä optimaaliset mitat luovat ergonomiaa, jonka lapsikin huomaa vaistomaisesti. Verkkokaupastamme tilaat kätevästi ja säästät aikaa lapsen kanssa touhuamiseen.

Tarkasti lapsille suunniteltuja

On selvää, että lapsi tarvitsee oikeankokoisen kalusteet, mutta millaiset? Esimerkiksi tuoleja olisi hyvä olla useampi eri tarkoituksiin. Meiltä löydät sopivat kalusteet niin askarteluun, läksyjen tekoon, päiväkotiin ja ruokahetkiin. Valikoimamme tuotteita yhdistää se, että ne on tarkasti mietitty lapsille sopiviksi. Suomalaisen perheyrityksen pitkällä kokemuksella tarjoamme sinulle vain tuotteita, joiden toimivuuteen voit luottaa. Lapsiystävällisyys näkyy kaikessa. Käytetyissä materiaaleissa on huomioitu erityisesti esimerkiksi turvallisuus, puhtaanapidon helppous sekä korkea laatu ja kulutuskestävyys. Kun tutustut tarkemmin tuotteisiimme, voit yllättyä siitä, mihin kaikkeen lasten pöydät ja -tuolimme pystyvätkään. Meiltä saat monipuolisuutta erinomaisella hinta-laatusuhteella.

Ajaton muotoilu

Ajaton muotoilu on taikasana, jota käyttämällä saat lapselle erittäin monipuoliset ja pitkäikäiset kalusteet. Sen avulla lasten pöydät ja -tuolit tuntuvat istuvan mihin tahansa ympäristöön, sisustuksesta huolimatta. Koska tuotteidemme design on aina muodissa, ne kestävät käytön lisäksi hyvin aikaa, ja ovat siksi erinomainen sijoitus. Lasten pöydät ja -tuolit hurmaavat myös söpöydellään. Esimerkiksi lastenhuoneeseen syntyy aivan omanlaisensa herkkä tunnelma, kun sisustamiseen on käytetty lastenkalusteita. Verkkokaupastamme tilaat ajattomuutta aikaa ja vaivaa säästäen.

Viimeistele tilauksesi ja sisustuksesi

Kaipaisitko tuolilta sittenkin lisää pehmeyttä ja monipuolisuutta? Meiltä löydät myös laajan valikoiman erilaisia säkkituoleja, jotka voivat sopia niin lapselle kuin aikuisellekin. Äläkä unohda muita lapselle oleellisia kalusteita. Pöytä ja tuoli ovat lapselle varmasti tarpeen, mutta niin on myös oikeankokoinen lastensänky. Tilaa verkkokaupastamme kaikki kerralla, niin saat koko paketin yhdellä toimituskustannuksella!