fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Vaahtomuovipatjat

Valitse tuttu ja turvallinen vaahtomuovipatja. Etsitpä sitten todella laadukasta vaahtomuovipatjaa vaativaan käyttöön tai helppoa, mutta kestävää patjaa lapsellesi, meiltä löydät sopivan. Suomalaisena perheyrityksenä olemme luoneet sinulle upean valikoiman käytännöllisiä, pitkäikäisiä ja mukavia tuotteita. Kun tilaat patjan verkosta suoraan kotiisi, säästyt ylimääräiseltä kantamiselta.

Näytetään kaikki 7 tulosta


Helppo siirtää ja säilyttää

Vaahtomuovipatja on hyvin perinteinen, mutta toimiva patjavalinta. Suomalaisen perheyrityksen pitkällä kokemuksella olemme huomanneet sen vahvuuksiksi erityisesti helpon siirrettävyyden ja säilyttämisen. Sen takia vaahtomuovipatja toimii hyvin myös varavuoteena.

Laatua vauvasta vaariin

Vaikka patjojamme on helppo kuljetella, se ei tarkoita sitä, että ne olisivat muuten heppoisia. Olemme pitäneet huolen, että kaikki valikoimamme tuotteet ovat laadukkaita ja että jokainen voi löytää itselleen tukevan ja miellyttävän vaahtomuovipatjan. Kun tilaat meiltä, voit olla varma siitä, että valikoimamme hinta-laatusuhde on täysin kohdillaan. Kaipasitpa sitten erityisen varusteltua, kotimaista vaahtomuovipatjaa tai toimivaa patjaa pienokaisellesi, voit huoletta tilata sen meidän verkkokaupastamme.

Miten valita oikea patja?

Miten osaan valita oikean patjan? Vaahtomuovipatjojen tuotesivuilla esiintyy monia mittayksiköitä, joiden merkitys on hyvä ymmärtää. Kun osaat valita oikean koon, voit huoletta tilata patjasi verkkokaupastamme.
  • Patjan tiheys (esim. 35kg/m3): Tiheys ilmaisee myös patjan painavuutta, sillä se kertoo paljonko yksi kuutiometri painaa. Painavammat laadut kestävät paremmin käyttöä, sillä niissä on paksummat soluseinät. Mitä enemmän nukkujalla on massaa, sitä suurempi tilavuuspaino tarvitaan. Aikuiselle suositus on 30 kg/m3. Lapselle tai tilapäiseen käyttöön sopii kevyempikin laatu. Liian kevyt tai ohut patja menee nopeammin huonoksi.
  •  Patjan paksuus (esim. 10 cm): Paksuus kertoo myös kestävyydestä. Kevyempikin patja saa paksuudesta voimaa. Jatkuvaan käyttöön aikuiselle suositellaan 10-15 cm paksuista patjaa. Lapsille ja väliaikaiseen käyttöön käy ohuempikin.
  •  Patjan pehmeys: Vaahtomuovipatjan pehmeyden määrää sen laatu, eikä tiheys. Myös painava patja voi olla pehmeä. Kun ostat patjasi meiltä, saat tarkoin mietityn kokonaisuuden, jossa yhdistyvät sopiva kovuus ja oikea pintapehmeys, kunhan vain muistat valita käyttötarkoitukseesi tarpeeksi tiheän patjan. Huomaa myös, että uutena patja tuntuu kovemmalta kuin muutaman viikon jälkeen.
  • Patjan leveys (esim. 90 cm): Muista varmistaa, että patja todella sopii sänkysi mittoihin. Toisaalta, älä anna vanhan sänkysi rajoittaa haaveitasi. Meiltä saat samalla toimituskustannuksella myös uuden, patjaan täydellisesti istuvan sängyn. Jo 10 cm leveämpi sänky tuntuu luksukselta. Varsinkin, jos kokonaisuuden täydentää laadukkailla vuodevaatteilla.