fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

TV-tasot

TV-taso ja televisio – tämä pari kerää katseita. Siksi kauniiseen TV-tasoon kannattaa todella panostaa. Meiltä löydät joka sisustukseen sopivat, käytännölliset ja kestävät TV-tasot. Tutustu upeaan valikoimaamme sekä erilaisiin toimitus- sekä maksutapavaihtoehtoihimme. Kun olet löytänyt sinulle sopivat ratkaisut, tee tilaus ja ihastu! Ostamalla meiltä tuet myös suomalaista perheyritystämme.

Näytetään tulokset 1–12 / 27


TV-taso on huomion keskipisteenä

Kauniiseen TV-tasoon kannattaa panostaa, sillä sitä tulee katseltua aivan yhtä usein kuin televisiotakin. Jos se on epäkäytännöllinen tai sotkuinen, voi uppoutuminen lempisarjasi tai hyvän elokuvan pyörteisiin tuntua vaikealta. Kaunis, laadukas ja käytännöllinen TV-taso puolestaan pitää huolen siitä, että voit rentouttaa mielesi ja keskittyä olennaiseen. Kokeile vaikka!

Taloudellista ja toimivaa tilankäyttöä

TV-taso ei ole vain alusta televisiolle. Lisäksi se on kaunis sisustuselementti, joka linjakkuudellaan antaa vastapainoa television mustalle laatikkomaisuudelle. TV-tason uumeniin saat myös kätevästi kätkettyä kaukosäätimet, pelikoneet ja sotkuiset johdot. Siellä ne pysyvät suojassa, pölyttöminä, mutta helposti käden ulottuvilla. TV-tasomme eivät juuri vie tilaa ja erityisesti liukuovelliset mallimme sopivat loistavasti myös vaikka käytävälle. Erittäin taloudellista ja toimivaa tilankäyttöä.

TV-tasomme istuvat suomalaiseen arkeen

Suomalaisena perheyrityksenä tavoitteenamme on tuottaa huonekaluja, jotka todella toimivat suomalaisessa arjessa. Siksi olemme pitäneet huolta siitä, että myös TV-tasomme ovat laadukkaita, turvallisia ja helppohoitoisia. Niiden klassinen design ja hillitty värimaailma tuovat kotiin harmoniaa, sillä ne eivät riitele muun sisustuksen kanssa. Tuotteitamme yhdistävät myös käytännöllisyys ja kestävyys. TV-tasoissamme on käytetty laadukkaita materiaaleja, kuten tammea ja koivua, ja esimerkiksi johtojen läpivienti on huomioitu takaseinässä. Tutustu valikoimaamme ja ihastu!

Tue suomalaista

TV-tasovalikoimastamme löydät myös täysin kotimaiset vaihtoehdot. Ne voit tunnistaa Avainlippu-merkistä. Mihin tahansa tuotteeseen päädytkään, kun ostat sen meidän verkkokaupastamme, tuet aina myös suomalaisen perheyrityksemme toimintaa.

Tuotesarjoillamme luot helposti tyylikkään kokonaisuuden

Mitä jos et hankkisi pelkästään uutta TV-tasoa, vaan päivittäisit samalla koko olohuoneen sisustuksen uuteen uskoon? Voit täydentää kokonaisuuden helposti upealla sohvapöydällä sekä siihen sointuvalla sohvalla. Tutustu myös ihaniin tuotesarjoihimme! Niiden avulla luot helposti yhtenäisen ja tyylikkään kokonaisuuden. Muista, että kun tilaat useamman tuotteen kerralla, maksat kuljetuksesta vain kerran.