fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Unipuu varaosat

Hukkuiko helapussi varaston syövereihin? Ovatko pienet osat vain mystisesti hävinneet jonnekin? Oli kyse sitten katoamistempusta tai pienestä vauriosta, Unipuu varaosista löydät pelastuksesi. Tee ekologinen päätös, korvaa puuttuvat osat ja sänkysi on jälleen kuin uusi! Kun ostat meiltä, tuet samalla myös suomalaista perheyritystämme.

Näytetään kaikki 11 tulosta

Varaosat takaavat pitkän käyttöiän


Unipuu sängyt on tehty kestämään vuosia. Se tuo mukanaan myös haasteita, sillä pienet osat katoavat helposti esimerkiksi muuton yhteydessä. Suomalaisena perheyrityksenä tiedämme, että pieniä vahinkoja sattuu myös arjessa helposti ja niistä voi seurata myös vaurioita muuten laadukkaaseen ja toimivaan sänkyyn. Mutta ei huolta: meidän varaosa- ja lisäkalustevalikoimastamme löydät varmasti korvaavat palaset entisten paikalle. Kun kokonaan uutta ei tarvitse ostaa, luonto ja lompakko kiittävät!

Ennakoi haasteet

Varaudu haasteisiin jo ennakolta! Usein on viisas ratkaisu ostaa muutama varaosa jo valmiiksi omaan varastoon, jos tietää, että sänky tulee olemaan käytössä pitkään. Osat eivät juuri vie tilaa, mutta ovat sitten kätevästi saatavilla, kun tarve tulee. Säästät myös kuljetusmaksuissa, kun sinun ei myöhemmin tarvitse enää tilata yhtä, erillistä osaa.

Muista tämä varaosia ostaessasi

Mikäli ostat koko tuotteen, esimerkiksi tikkaat tai parvisängyn, sinun ei tarvitse ostaa siihen erikseen kasausosia, kuten heloja. Sängyn tuotesivuilla on selkeästi eriteltynä, mitä paketti pitää sisällään. Kun valitset oikeat tuotteet siellä olevien ohjeiden mukaan, saat varmasti kaiken tarvittavan sänkysi kasaamiseen. Olethan tarkkana myös varaosia tilatessasi, että valitset oikeat osat. Huomaa, että esimerkiksi jokaiselle sängylle ja tikkaille on omat helapussinsa.

Varaosa vai lisäkaluste?

Mikäli et löytänyt varaosista etsimääsi, se on sijoitettu todennäköisesti Unipuu lisäosiin. Siellä on esimerkiksi kaikki hyllyt, turvalaidat, sängyn sälepohjat ja tikkaat. Jokaiselle osalle löytyy siis kyllä korvaava yksilö! Tämä on myös yksi erinomainen syy ostaa Unipuuta. Monipuolisuuden ja pitkän käyttöiän lisäksi se on vielä täysin kotimainen tuote. Meiltä ostamalla tuet siis sekä suomalaista perheyritystämme että kotimaista tuotantoa!