fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Puutarhakalusteet

Toteuta vihdoin unelmasi upeasta pihasta. Hankkimalla mukavat ulko- eli puutarhakalusteet sinun ei tarvitse lähteä kotiasi pidemmälle nauttiaksesi kesäsäästä. Kruunaa pihasi laadukkaalla puutarhapöydällä sekä siihen sopivilla puutarhatuoleilla. Vaihtoehtoisesti voit valita ruokailuryhmän. Viimeistele kokonaisuus tyylikkäällä riipputuolilla tai -keinulla.


Miksi ostaa ulkokalusteet meiltä?

Pitkän kokemuksen omaavana suomalaisena perheyrityksenä tiedämme, mitä suomalainen pihaltaan kaipaa. Se on paikka, jossa voi pienellä vaivalla nauttia ihanasta kesäsäästä ja vaikka grillata perheen tai ystävien kesken. Salaatti, kesäperunat ja grillimakkarat maistuvat aivan taivaalliselta upean puutarhapöydän ääressä syötyinä. Meiltä löydät kattavan valikoiman erittäin tyylikkäitä, moneen tilaan sopivat ja kestävät kesän puutarhakalusteet, joista voit koostaa itsellesi sopivan, kauniin kokonaisuuden. Tutustu tuotteisiimme, inspiroidu ja tilaa!

Miksi kannattaa ostaa terassikalusteet netistä?

Netistä ostaminen on vaivatonta eikä sinun tarvitse lähteä kotoasi minnekään. Voit tutustua valikoimaamme rauhassa, milloin sinulle parhaiten sopii. Tuotetiedoista löydät kaiken sen tiedon, minkä tarvitset ostopäätöksesi tueksi sekä selkeät hoito-ohjeet, joilla pidät puutarhakalusteet kunnossa pitkään. Valikoimamme on suunniteltu tarkoin ja näin ollen voit luottaa saavasi eheän kokonaisuuden. Jos vielä epäilyttää, muista, että kaikilla puutarhakalusteillamme on myös 14 päivän palautusaika, mikäli tulet toisiin ajatuksiin. Tilaa siis huoletta meiltä!

Tilaus ja toimitus sujuu erittäin kätevästi

Verkkokaupastamme saat tilattua itsellesi upeat puutarhakalusteet todella kätevästi. Toimituskustannukset ovat kohtuulliset ja ne maksetaan vain yhdestä tuotteesta. Mitä enemmän tilaat kerralla, sitä vähemmän sinun tarvitsee suhteessa maksaa. Varastotuotteemme saapuvat kotiovellesi tai valitsemaasi noutopisteeseen 2-7 arkipäivässä. Tilaustuotteet toimitamme 3-5 viikossa. Toteuta unelmasi upeasta pihasta.

Tue suomalaista perheyritystämme

Kun ostat puutarhakalusteet meiltä, et vain saa loistavia tuotteita, vaan tuet samalla myös suomalaisen perheyrityksemme toimintaa. Suomalaiset arvomme näkyvät vahvasti niin kalusteissamme kuin toiminnassammekin. Pyrimme tarjoamaan juuri suomalaiseen kotiin täydellisesti istuvia tuotteita, jotka kestävät pitkään. Haluamme toimia luotettavasti ja palvella sinua parhaan kykymme mukaan.