fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Lasten parvisänky

Tutustu valikoimaamme, rakastu ja sano kyllä parvisängylle. Meiltä löydät suomalaisia ja laadukkaita vaihtoehtoja, joiden klassinen muotoilu hivelee silmää. Myös matalammat pikkuparvet viettelevät leikkisyydellään. Kun tilaat verkkokaupastamme, sijoitat pitkäikäiseen ja toimivaan ratkaisuun sekä tuet suomalaista perheyritystämme. Hae tilaa korkeuksista – osta lasten parvisänky!

Näytetään kaikki 6 tulosta


Parvisängyn alle aukeaa mahdollisuuksien maailma

Erityisesti pienempään huoneeseen lasten parvisänky on usein erittäin toimiva ratkaisu. Kun voi nukkua korkeuksissa, jää koko lattiatila muulle elämälle. Parvisängyn alle jäävään tilaan voi sijoittaa lähes mitä tahansa. Miten olisi esimerkiksi leikkinurkkaus raheilla? Vai sopisiko sinne muutama lipasto tuomaan lisää säilytystilaa? Suomalaisena perheyrityksenä tiedämme, että jokainen lapsi tarvitsee ennemmin tai myöhemmin myös toimivan työpisteen. Saat rakennettua sellaisen esimerkiksi juurikin parvisängyn suojiin ostamalla meiltä sängyn lisäksi sähköpöydän ja laadukkaan työtuolin. Kun ennakoit ja ostat kaiken kerralla säästät aikaa ja rahaa, sillä kuljetusmaksu maksetaan vain kerran. Tilaa lisää tilaa!

Tukevasti tyylikäs lasten parvisänky

Vaikka tilasta ei olisi puutetta, on parvisänky silti oiva valinta. Valikoimastamme löydät klassisen tyylikkäitä malleja, jotka sopivat minne tahansa. Hillityn tyylikäs ulkoasu miellyttää silmää eikä vie liikaa huomiota muilta sisustuselementeiltä. Mallejamme yhdistävät myös niiden tukevuus ja laatu sekä näihin ominaisuuksiin pohjautuva turvallisuus.

Osta suomalaista työtä

Suomalaisena perheyrityksenä voimme ylpeästi suositella valikoimastamme löytyviä Unipuu sänkyjä. Ne ovat laadukasta, suomalaista työtä ja niiden monipuolisuus on aivan vertaansa vailla. Laaja tuoteperhe ja osien yhteensopivuus mahdollistavat sen, että sänkysarja elää ja kehittyy perheen tarpeiden mukana. Erilaiset varaosat ja lisäosat mahdollistavat sarjan korjaamisen ja täydentämisen aina tilanteen mukaan. Esimerkiksi parvisängystä saa tehtyä suhteellisen helposti kerrossängyn tai matalamman perussängyn. Tee kestävä päätös ja valitse sänky meiltä!

Tutustu
Unipuu-sarjaan

Pikkuparvi ruokkii mielikuvitusta

Pikkuparvi on lasten parvisängyn pikkusisko. Se on monessa mielessä isosisaruksensa kaltainen, mutta erojakin löytyy. Pikkuparvi on mielikuvituksellisempi. Sen alla voi yhtä lailla leikkiä, mutta tunnelma on luolamaisempi ja siten inspiroivampi. Sängyn alle syntyy helposti lapsen oma salamaja, jossa mahtuu hyvin leikkimään. Vaihtoehtoisesti pikkuparven alle mahtuu myös reilusti tavaraa.

Onhan sinulla myös patja?

Älä unohda ostaa meiltä parvisänkyyn täydellisesti istuvaa patjaa. Tuotetiedoista näet erikseen jokaiseen malliin sopivat vaihtoehdot. Verkkokaupassamme on myös laaja valikoima erilaisia peittoja ja tyynyjä, jotka tekevät nukkumisesta entistä ihanampaa.