fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Kaapit ja laatikostot

Paperit järjestykseen. Kun ostat meiltä oikeankokoisen kaapin tai toimistolaatikoston, paperisi ja muut toimistotarvikkeesi pysyvät järjestyksessä kuin itsestään. Suomalaisena perheyrityksenä tiedämme hyvin, millaista päänvaivaa epäjärjestys voi aiheuttaa niin toimistoilla kuin kotonakin. Siksi tarjoamme sinulle valikoiman laadukkaita ja tarkkaan mietittyjä vaihtoehtoja. Toimi ja tilaa, niin saat itsellesi toimivan ja tilavan työpisteen.

Näytetään kaikki 6 tulosta


Sotkut pois pöydiltä

Työpöydälle kerääntynyt sotku ei vain häiritse keskittymistä vaan myös konkreettisesti syö työtehoa. Jos tavarat ovat sikin sokin tai laatikot pursuavat ahtauttaan, et löydä tarvitsemiasi asioita ja työhön tarttuminenkin saattaa tuntua vastenmieliseltä. Myös lapsi tai nuori kärsii, jos hänen pöytänsä pursuaa tavaraa. Olisiko vihdoin aika hankkia kunnolla säilytystilaa?

Valitse reilun kokoinen laatikko

Meidän tuotteistamme löydät runsain mitoin erilaisia ja erikokoisia Office-kaappeja, työpöydän laatikostoja sekä sivukaappeja. Ne sopivat hyvin niin kotiin kuin toimistollekin. Kun mietit tarpeeseesi sopivaa mallia, ota huomioon erityisesti tarvitsemasi säilytystilan määrä. Mitoita arviosi hieman yläkanttiin, jotta avatessasi laatikkoa löydät etsimäsi helposti. Jos tila on ahdas ja kapea, voit pohtia esimerkiksi liukuovellista toimistokaappia.

Ajatuksella pohdittu – juuri sinulle

Kaikissa kaappivaihtoehdoissa näkyy se, että ne on ajatuksella suunniteltu juuri sinun tarpeeseesi. Pyörälliset mallit mahdollistavat työpöydän kaapistojen helpon siirtämisen. Lukollinen toimistokaappi on varmustettu turvallisella ja helppokäyttöisellä lukitussysteemillä. Turvaa tuo myös mahdollisuus lukita arvokkaat dokumentit kestävän kaapistomme suojiin. Myös teini saa salaiset päiväkirjansa tarvittaessa piiloon. Kaappimme hyllyvälit ovat mappikorkuisia ja säilytystilaa on runsaasti, mikä tekee niistä erinomaisen vaihtoehdon myös toimistolle.

Verkkokaupasta tilaat luotettavasti

Suomalaisena perheyrityksenä arvostamme luotettavuutta. Siksi tarjoamme sinulle tuotetiedoissa kaiken mahdollisen informaation, jota tarvitset ostopäätöksen tekemiseen. Voit siis huoletta tilata haluamasi tuotteet suoraan verkkokaupastamme. Sinun ei tarvitse välttämättä lähteä sohvaltasi minnekään, sillä voit saada uuden kaappisi myös suoraan kotiisi kannettuna. Voit myös rauhassa tutustua vaihtoehtoihimme ja tehdä tilauksesi aivan milloin tahansa. Olemme auki 24/7.

Eroon muustakin sotkusta samalla hinnalla

Ärsyttääkö sinua papereiden lisäksi lattioilla pyörivät johdot? Kurkkaa lisävarusteemme, josta löytyy avain myös tämän ongelman ratkaisuun. Kun tilaat useamman tuotteen kerralla, säästät rahaa, sillä toimitusmaksu veloitetaan vain kerran.