fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Sisustus

Kauniit yksityiskohdat tekevät kauniin kodin. Kun yhdistät upeat huonekalumme ihaniin ja laadukkaisiin sisustustuotteisiimme, sinulla on käsissäsi lyömätön kokonaisuus, josta vaikuttuu ihan jokainen, pikkusiskosta postinkantajaan. Valikoimastamme löydät kauniit riipputuolit ja –keinut, piensisustustuotteet, rahit ja jakkarat sekä koristetyynyt ja peitot.


Meiltä täydellisyyttä hipovat kokonaisuudet

Muualla hyvä, kotona paras. Suomalaisena perheyrityksenä tiedämme kuinka tärkeä paikka koti on. Sisustuksen avulla saat tehtyä siitä juuri itseäsi miellyttävän ja omannäköisesi paikan. Vaikka keskitymme pääasiassa laadukkaisiin huonekaluihin, myös sisustuselementtimme hurmaavat sinut varmasti - eivät vain ulkonäöllään vaan myös mukavuudellaan. Kun yhdistät riipputuolin tai –keinun vielä ihanaan, pehmeään koristetyynyyn ja –peittoon, kokonaisuus hipoo jo täydellisyyttä. Tai mitä jos ostaisit rahin ja nostaisit jalkasi uudelle mukavuuden tasolle? Tutustu kattavaan valikoimaamme ja tilaa!

Verkosta saat kaiken vaivattomasti

Yhdistä upeat huonekalumme kauniisiin sisutustuotteisiimme. Samalla vaivalla ja toimituskustannuksella saat itsellesi koko paketin. Sinun ei myöskään tarvitse lähteä kotoasi minnekään, vaan voit rauhassa mittailla ja miettiä sinulle sopivia vaihtoehtoja. Verkkokauppamme on aina käytettävissäsi, joten tilauskin onnistuu mihin vuorokauden aikaan tahansa. Siten voit helposti toteuttaa myös keskellä yötä päähäsi pälkähtäneet, loistavat sisustusideasi. Saat tuotteet kotiisi parhaimmillaan jo samalla viikolla, sillä toimitusaikamme on varastotuotteille vain 2-7 arkipäivää. Myös kuljetuskustannukset ovat kohtuulliset ja voit halutessasi jopa valita toimituksen jopa sisään kannettuna. Huomasitko jo edullisen osamaksuvaihtoehtomme?

Tue suomalaista perheyritystä

Ostamalla meiltä tuet samalla suomalaisen perheyrityksemme toimintaa. Voit luottaa siihen, että suomalaiset arvomme näkyvät sekä tuotteissamme että toiminnassamme. Teemme kaikkemme, että voisimme tarjota juuri sinun kotiisi sopivia laadukkaita, toimivia ja upeita huonekaluja. Myös sisustuselementtimme on suunniteltu suomalaiseen makuun ja sisustukseen istuviksi. Olemme tarkkaan pohtineet valikoimamme tuotteet siten, että ne täydentävät toisiaan kauniisti. “Ihmiseltä ihmiselle” -periaate näkyy niin tuotteidemme huolella mietityissä ominaisuuksissa kuin asiakaspalvelumme laadussa. Voitkin aina tarvittaessa olla yhteydessä asiakaspalveluumme ja autamme sinua mielellämme myös ongelmatilanteissa. Verkkokaupasta teet ostoksia siis täysin huolettomasti ja voit luottaa siihen, että saat, mitä tilaat!