fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Lastenkalusteet

Maailma on pikkuihmiselle valtava paikka. Siihen tutustuminen on hyvä aloittaa pienin askelin ja kalustein. Me suomalaisena perheyrityksenä tarjoamme valikoiman, joka pitää sisällään sopivat ja laadukkaat vaihtoehdot kaiken kokoisille. Meiltä löydät kestävät ja kauniit lastensängyt, niihin istuvat lasten patjat sekä oikeastaan kaiken, mitä lastenhuoneeseen tarvitaan.


Lastenkalusteet – tehty lapselle

Kun menet kyykkyyn, voit katsella maailmaa lapsen silmin. Harvoin aikuisena pohtii, kuinka jättimäistä kaikki todella on lapselle. Siksi pieni ihminen tarvitsee itselleen omiin mittasuhteisiinsa oikeat kalusteet. Aivan kuin sopivan kokoiset kengät, sopivat huonekalut tuntuvat hyvältä eivät näytä suuruudessaan koomisilta ja niitä on turvallista käyttää. Suomen vanhimpana huonekaluvalmistajana olemme oppineet tuntemaan myös lasten tarpeet ja suunnitelleet valikoimamme niitä vastaavaksi. Meiltä ostamalla luot lapsellesi viihtyisän maailman.

Tyyliä unohtamatta

Myös ulkonäöllä on väliä. Olemme kiinnittäneet valikoimassamme huomiota lasten tarpeiden lisäksi tuotteidemme tyylikkyyteen. Esimerkiksi Klassikko-sarjasta löydät ajatonta designia, joka ei jätä ketään kylmäksi. Meiltä saat myös monenlaisia tuotteita lastenhuoneen sisustukseen, säkkituoleja unohtamatta. Huonekaluissamme on keskitytty erityisesti monipuolisuuteen sekä hyvään hinta-laatusuhteeseen. Tuotteemme istuvat niin lapsen käyttöön kuin aikuisen vaativaan sisustusmakuun.

Tue suomalaista

Lasten kalusteista löydät myös täysin kotimaisia vaihtoehtoja. Esimerkiksi Unipuu-sarja on suomalaisuutensa lisäksi monipuolisuudessaan aivan uskomaton. Monipuolisuudesta puheen ollen, meiltä löytyy myös huikea valikoima erilaisia lastensänkyjä. Kaipasitpa sitten kerrossänkyä, parvisänkyä, jatkettavaa sänkyä tai pinnasänkyä, toimiva kokonaisuus löytyy jokaiselle, aivan vauvasta varhaisteiniin. Mihin tahansa tuotteeseen päädytkään, ostamalla meiltä tuet samalla suomalaista perheyritystämme.

Toimitusaika ja –kustannus

Pienten lasten kanssa huonekalujen shoppailu on työlästä. Mutta ei hätää, nyt sinulla on mahdollisuus saada kaikki tarvittava lapsellesi vain muutamalla sormen liikkeellä. Voit valita myös kotiinkuljetuksen, jolloin sinun ei tarvitse lähteä itse kantamaan kalusteita. Toimitamme varastossa olevat tuotteet 2-7 arkipäivässä valitsemaasi paikkaan. Meiltä tilaat luotettavasti ja turvallisesti. Samalla toimitusmaksulla saat niin monta tuotetta kuin vain tarvitset. Kun ostat kaiken kerralla, säästät kuljetuskustannusten lisäksi myös aikaa ja vaivaa. Tuotteemme on suunniteltu ihmiseltä ihmiselle.