fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Ajatonta käytännöllisyyttä ja elinikäisiä rakkaustarinoita

VISIO

Kestävästi kalustettu elämä.

Tuotamme mielihyvää kestävillä, kauniilla ja turvallisilla ratkaisuilla, jotka mahdollistavat onnellisemman arjen.

TEHTÄVÄ

Haastamme tavallisen.

Tarjoamme kiinnostavimmat ja toimivimmat kalustamisen ratkaisut sekä luomme uusia normistoja, nostamme rimaa, innovoimme jatkuvasti ja näytämme suuntaa.

TARKOITUS

Joka päivä paremmaksi. 

Mahdollistamme hyvän, kehittyvän ja turvallisen arjen itsellemme ja asiakkaillemme. Kehitämme itseämme ja osaamistamme joka päivä.

TAVOITE

Niemi tuo yhteen.

Olemme osaajien ja yksilöiden muodostama yhteisö, jossa ihmisestä välitetään. Niemi Design kerää yhteen parhaat tekijät ja kumppanit.

ASIAKASLUPAUS

Vastuu on meidän.

Niemi Designin tuotteisiin voi luottaa. Läpinäkyvyys, rehellisyys ja luottamus ohjaavat Niemi Designin toimintaa.

Kokeilemme rohkeasti uutta

Viemme eteenpäin Niemen Tehtaiden perimässä olevaa pyrkimystä luoda ajattoman muotoilun ja kestävän laadun avulla merkityksellisiä, jopa sukupolvia ylittäviä suhteita. Samalla kokeilemme rohkeasti uutta. Uskallamme ja haluamme hyödyntää uusinta tekniikkaa palvelemaan tavoitteitamme tuotteidemme kestävyydessä, mukavuudessa ja käytännöllisyydessä.

Kestävää, kiinnostavaa, kaunista

Niemi Designilla olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme kestäviä, kiinnostavia ja kauniita tuotteita, jotka tuovat helppoutta elämään ja joista ei haluta luopua.

Olemassa asiakasta varten

Olemme mutkaton kumppani ja olemassa asiakasta varten. Lupaamme tehdä parhaamme, jotta asiointi kanssamme on kohtaamispisteestä riippumatta helppoa, vaivatonta ja inhimillistä. Mutkikkaita asioita on maailmassa riittämiin muutenkin.

Ei mitään päälle liimattua

Niemi Designin muotoilu- ja mallistofilosofia rakentuu käytettävyydestä, ongelmanratkaisusta, kestävistä materiaaleista, ajattomasta muotoilusta ja innovatiivisuudesta. Meille on tärkeää, että nämä samat tekijät ovat luontaisesti myös kestävän kehityksen ominaispiirteitä. Mitään päälle liimattua emme ole.

Persoonallisuus saa näkyä

Ajattomuus lähtee mielestämme ennen kaikkea käytännöllisyydestä, jossa vähemmän on enemmän. Se ei tarkoita kuitenkaan yhtä ja samaa tyyliä tai tylsyyttä. Vuosien aikana hankitut huonekalut tuovat kiinnostavaa kerroksellisuutta, jossa persoonallisuus saa näkyä.

Kehitämme ja innovoimme

Kiinnostavat muotoilijat tuovat uutta ilmettä ja vivahdetta klassiseen ja perinteiseen tyyliimme. Kehitämme pitkän kokemuksemme myötä myös itse intohimoisesti ja innovoiden valikoimaamme.

Kerrankos sitä sängyn suunnittelee…

Niemi Designille ominaista on, että yritys ja sen tuotteet pystyvät muuntautumaan ajan vaatimusten mukaan. Hyvä esimerkki tästä on nuorisosänky, josta tuli aikansa klassikko.

Klassikko-sängyt

Mukana ajan juoksussa

Kotimaisen, perinteikkään perheyrityksen huonekalut sopivat jokaiseen kotiin ja ne muuntautuvat elämäntilanteiden mukaan. Kun tulee aika hyvästellä hyvin palvellut huonekalu, se ei muutu jätteeksi vaan kierrätettynä ilahduttaa seuraavia käyttäjiä.

Lisää vastuullisuudesta

Ajankohtaista

Vuosi Loviisan Asuntomessuista

Niemi Design oli mukana viime kesän Asuntomessuilla kohteessa 12, Cabin Havsstrand. Talo on moderni ekopuutalo, jonka arkkitehtisuunnittelusta vastasi arkkitehti SAFA Jani Lahti. Talon sisustuksessa

Lue lisää

Lähituotantoa Sastamalasta

Olemme Niemi Designilla sitoutuneita siihen, että tarjoamme asiakkaillemme kestäviä, kiinnostavia ja kauniita tuotteita. Osa säilytyskalusteistamme valmistetaan omalla tehtaallamme Sastamalassa, ja tuotteen kotimaisuudesta kertoo Avainlippu.

Lue lisää