fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Ei mitään päälle liimattua

Niemi Designin muotoilu- ja mallistofilosofia rakentuu käytettävyydestä, ongelmanratkaisusta, kestävistä materiaaleista, ajattomasta muotoilusta ja innovatiivisuudesta. Meille on tärkeää, että nämä samat tekijät ovat luontaisesti myös kestävän kehityksen ominaispiirteitä. Mitään päälle liimattua emme ole.

Ympäristökestävyys ja eettiset periaatteet ohjaavat toimintaamme. Lue lisää eettisistä periaatteistamme.

CODE OF CONDUCT

Koti kasvaa mukanasi

Pala palalta ja huonekalu huonekalulta koti kasvaa mukanasi ja muotoutuu erilaisten tarpeiden mukaan.

Niemi Design elää mukana elämänmuutoksissa, sillä se valmistaa huonekaluja, jotka tuntuvat ajankohtaisilta, mutta myös tärkeiltä eri elämänvaiheissa.

Huonekalu säilyttää arvonsa

Muistorikkaasta, rakkaasta huonekalusta voi tulla osa perheen, jopa seuraavan sukupolven tarinaa.

Kun tulee aika hyvästellä hyvin palvellut huonekalu, se ei muutu jätteeksi vaan kierrätettynä ilahduttaa seuraavia käyttäjiä.

Takuu laadusta

Ajaton design ja pitkäikäiset materiaalivalinnat takaavat sen, että huonekalu säilyttää arvonsa vuosienkin päästä.

Kun takana on 120 vuotta huonekaluvalmistusta, Niemen Tehtaat on jo nimenä takuu laadusta ja osaamisesta.

Niemi tuo yhteen

Olemme osaajien ja yksilöiden muodostama yhteisö, jossa ihmisestä välitetään. Niemi Design kerää yhteen parhaat tekijät ja kumppanit.

Niemen Tehtaiden tuotantolaitokset sijaitsevat Suomessa Sastamalan Kallialassa ja Suodenniemellä, työntekijöitä on yhteensä 55.

Tytäryritys Niemi Sofa valmistaa Virossa sohvia ja muita verhoiltuja kalusteita, työntekijöitä 35. Toinen tytäryritys Niemi Vietnam valmistaa Kaakkois-Aasiassa piha- ja puutarhakalusteita, työntekijöitä 70.

Suomalaisten työllistäjä

Pitkän kokemuksen tuoma ammattitaito tuo yritykselle myös vastuuta, jonka se kantaa työn laadusta, tuotantotavoista, työntekijöistä ja työoloista.

Tuotteistamme osa valmistetaan nyt ja myös tulevaisuudessa Suomessa. Muualla valmistetuilla tuotteilla täydennetään Niemi Designin kokonaistarjontaa.

120-vuotiaan matka jatkuu

Sorvatuista piipuista ja napeista alkoi Niemen Tehtaiden matka Suomen vanhimmaksi sekä yhdeksi suurimmista huonekaluvalmistajista. Wilho Niemen viitoittamalla tiellä ollaan edelleen ja matka jatkuu nyt Niemi Designina.

Viemme eteenpäin Niemen Tehtaiden perimässä olevaa pyrkimystä luoda ajattoman muotoilun ja kestävän laadun avulla merkityksellisiä, jopa sukupolvia ylittäviä suhteita.