fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Unipuu

Unipuu-sarja on yksi lastenhuoneen kestosuosikeista. Sen valtteja ovat erityisesti muunneltavuus, käytännöllisyys, kestävyys sekä kotimaisuus. Suomalaisena perheyrityksenä olemme nähneet sen, kuinka nämä kolme ominaisuutta kantavat lapsiamme vuosien ajan erinomaisella menestyksellä. Tutustu laajaan Unipuu sänky- ja patjavalikoimaan lisäkalusteineen.


Varma valinta lastenhuoneeseen

Tämä tarkoin suunniteltu tuoteperhe sisältää laajan valikoiman erilaisia Unipuu sänkyjä sekä niihin yhteensopivat lastensängyn patjat, lisäkalusteet sekä varaosat. Unipuussa yhdistyvät huonekalumaailman kolme koota, jotka tekevät siitä loistavan valinnan ihan jokaiseen lastenhuoneeseen: kotimaisuus, kestävyys ja käytännöllisyys. Tee varma valinta ja osta meiltä Unipuuta.

1. Käytännöllisyys

Unipuu on nimensä mukaisesti kuin puu, sillä se kasvaa lapsen mukana. Laaja, monipuolinen ja keskenään yhteensopiva tuoteperhe mahdollistaa sen, että lapsen tarpeiden muuttuessa uutta sänkyä ei tarvitse hankkia. Syntyikö pikkusisarus? Haluaako lapsi lisää leikkitilaa huoneeseensa? Onko edessä muutto uuteen kotiin ja omaan huoneeseen? Näihin kaikkiin ja lukuisiin muihin arjen haasteisiin löytyy ratkaisu Unipuu-valikoimastamme. Hillitty, mutta kaunis värimaailma takaa myös sen, että sisustuksen yhteensopivuuskaan ei nouse kynnyskysymykseksi. Mitä vielä odotat? Matkasi Unipuun kanssa alkaa vain muutamalla klikkauksella.

2. Kestävyys

Unipuu on sekä ekologisesti että laadullisesti kestävä valinta. Valitut materiaalit kestävät loistavasti lastenhuoneen arkikäytössä. Koska sängyt eivät juuri mene miksikään, niitä voi hyvin kierrättää sisarukselta seuraavalle. Myös lisäkalusteiden monipuolisuus sekä esimerkiksi Unipuu Jatkopuu-sängyn mahdollisuus muuttaa sängyn pituutta takaavat sen, että seuraavan nukkujan yksilölliset toiveet täyttyvät. Ekologisuutta tuo myös laaja valikoima varaosia. Sinun ei välttämättä tarvitse ostaa uutta sänkyä pienen vian sattuessa. Vai hukkuivatko helat muuton kaaokseen? Ei hätää - tilaa varaosistamme uudet!

3. Kotimaisuus

Unipuu on Avainlippu-tuote eli 100% kotimaista työtä! Tuoteperhe onkin valmistettu tehtaallamme Sastamalassa. Kun ostat meiltä, tuet siis suomalaista työtä. Niemen Tehtaat on myös Suomen vanhin huonekaluvalmistaja ja edelleen suhteellisen pieni perheyritys, jonka menestys pohjautuu vuosikymmenten aikana tehtyyn laadukkaaseen työhön. Me teemme tuotteemme ihmiseltä ihmiselle –periaatteen mukaisesti, ja yritämme parhaamme mukaan tuottaa juuri sinun tarpeisiisi vastaavia, kestäviä ja upeita huonekaluja. Tilaa meiltä, niin mahdollistat menestystarinamme jatkumisen myös tulevaisuudessa!