fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Senkki

Senkin suojiin kätket ihan mitä tahansa. Laadukkaista senkeistämme saat itsellesi runsaasti säilytystilaa, siisteyttä kotiisi sekä kauniin lisän sisustukseesi. Suomalaisena perheyrityksenä tarjoamme sinulle kauniin klassisen senkkivalikoiman, jonka tuotteita yhdistää mainio hinta-laatusuhde ja josta löydät myös 100% kotimaiset vaihtoehdot. Yhdistä senkki samaan sarjaan kuuluvaan TV-tasoon ja vitriiniin ja nauti kotisi upeasta harmoniasta.

Näytetään tulokset 1–12 / 15


Senkki, siis mikä?

Siis mikä ihmeen senkki? Senkki on alkujaan aterimille ja astioille tarkoitettu säilytyskaluste, jonka yläpinta toimii samalla lasku- ja työtasona. Nykyisin senkin ei tarvitse rajoittua vain astioihin, vaan sen suojiin saat yhtä hyvin sijoitettua myös toimistotarvikkeita, kirjoja tai arjen pikkusälää. Erikokoisissa vetolaatikoissa ja ovellisissa kaapeissa esineet säilyvät hyvin ehjänä ja siistinä, mutta ovat samaan aikaan kuitenkin käden ulottuvilla. Senkin päälle voi laskea esimerkiksi television, ihanan kukka-asetelman tai suosituimman koriste-esineesi. Senkki on erinomainen valinta esimerkiksi ruokailutilaan, makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen. Toisaalta, meidän senkkimallimme tuovat klassisella tyylillään kauniin lisämausteen oikeastaan ihan mihin tahansa tilaan. Tutustu valikoimaamme ja ihastu.

Valitse senkki oman makusi mukaan

Kutsuuko sinua puhtautta ja tyylikkyyttä hehkuva valkoinen senkki vai kaipaatko kenties hieman kontrastia ja luonnollisuutta? Upeita vaihtoehtoja riittää ja kaikkia tuotteitamme yhdistää niiden erinomainen hinta-laatusuhde. Senkkimme antavat sisustukseen ihanan kotoisan, mutta samalla hillityn tyylikkään vivahteen. Mihin tahansa malliin päädytkään, saat itsellesi käytännöllisen ja samalla kauniin säilytystilan, johon voit olla tyytyväinen vuosia.

Tue kotimaista työtä!

Huomasitko jo senkkivalikoimamme Avainlippu-tuotteet Forten ja Teman? Avainlippu-merkki kertoo siitä, että kyseinen senkki on 100% kotimainen. Huomaa kuitenkin, että mitä tahansa päädyt ostamaan verkkokaupastamme, tuet suomalaista perheyritystämme ja mahdollistat sen menestystarinan jatkumisen pitkälle tulevaisuuteen. Suomalaisena perheyrityksenä olemme myös pitäneet huolta siitä, että koko verkkokauppamme valikoima vastaa tarkasti suomalaisen kodin tarpeita. Se näkyy niin kalusteidemme ominaisuuksissa kuin käytettyjen materiaalien laadussa. Meiltä saat siis takuulla turvalliset, kestävät ja kauniit huonekalut.

Säilytystilaa on harvoin liikaa

Harvassa kodissa tai kesämökissä on liikaa säilytystilaa. Laatikot pursuilevat ahtauttaan ja tavarat ovat aina hukassa. Mitä jos ostaisit senkin rinnalle esimerkiksi sarjaan sopivan TV-tason ja lipaston? Tai mitä jos et piilottelisikaan kaikkia kauniita esineitäsi senkin laatikoihin, vaan hankkisit laadukkaan vitriinin? Tuoteperheistä saat helposti kasattua yhtenäisen kokonaisuuden.