fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni
-27%

Klassikko-senkki 150 cm tiikki

Original price was: 1.365,00€.Current price is: 990,00€.

(sis. alv 24%)

Uusissa Klassikko-säilytyskalusteissa on samoja klassikkomaisia, ajattomia ja iättömiä piirteitä kuin Klassikko-ruokapöydissä ja -tuoleissa sekä Klassikko-sängyissä.

Tiikin sävyinen Klassikko-senkki täyttää useimmat kodin vaatimukset, mutta se on myös kaunis lisä sisustukseen ja ilo silmälle.

Saatavuus

Varastossa

Varastotuotteet lähetetään 1-3 arkipäivässä.

Tuotetiedot

Rakastettu Klassikko-sarjamme laajenee jälleen. Uusissa Klassikko-säilytyskalusteissa on samoja klassikkomaisia, ajattomia ja iättömiä piirteitä kuin Klassikko-ruokapöydissä ja -tuoleissa sekä Klassikko-sängyissä.

Saatavilla on tv-taso ja senkki tyylikkään tiikin sävyisenä sekä arvokkaan koivu-mustan värisenä. Säilytyskalusteet täyttävät useimmat kodin vaatimukset, mutta ne ovat myös kaunis lisä sisustukseen.

Tiikin sävyisessä Klassikko-senkissä on runsaasti kiinnostavia yksityiskohtia. Klassikko-sarjasta tunnistettavia ominaispiirteitä löytyy senkin kannesta, joka mukailee ruokapöydän kannen muotoa. Sama, yhtenäinen muotokieli jatkuu senkin jaloissa.

Senkki on valmistettu koivusta, joka on pintakäsitelty Osmo Colorin puuvahalla (3143 Cognac) tiikin sävyiseksi. Senkin ovissa on Klassikon pinnoja jäljittelevä rimoitus. Ovissa on pystysuorat rimat, jotka peittävät avohyllyä sopivasti. Avohyllyihin on valittavissa kolme eri kiinnityskorkeutta.

Senkissä on kaksi ovea ja kolme avattavaa laatikkoa. Laatikoiden vetimet on toteutettu taidolla, sillä niihin on jyrsitty upotettu vedin. Vedinura lisää laatikoiden toimivuutta, koska vetimistä ote ei lipsu. Senkin ovissa on metallisaranat, laatikoissa metallikiskot.

Klassikko-senkki valmistetaan Virossa, tuote toimitetaan jalat irrallaan. Tutustu myös uuden sävyisiin Klassikko-tv-tasoihin!

Tuotteen mitat

Leveys: 150 cm
Syvyys: 42 cm
Kokonaiskorkeus: 83 cm
Jalan korkeus: 20 cm
Laatikon leveys: 65 cm
Laatikon syvyys: 36 cm
Laatikon korkeus: 18 cm
Oven leveys: 40 cm
Oven korkeus: 55 cm
Yhden riman leveys: 1 cm

Avohyllyn sisämitat

Leveys: 37 cm
Syvyys: 35 cm
Korkeus: 27 cm

Tekniset tiedot

Runko, ovet ja jalat: Koivua, joka on pintakäsitelty Osmo Colorin puuvahalla (3143 Cognac) tiikin sävyiseksi
Tausta: Koivuvaneria
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan jalat irrallaan
Tuotteen valmistusmaa: Viro

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino 60 kg (kilogramma)
Mitat 153 × 67 × 44 cm (senttimetri)

Saatat myös pitää...