fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Säilytyskalusteet

Rakastettua Klassikko-sarjaamme laajennetaan nyt säilytyskalusteilla. Uutuuksia ovat Klassikko-tv-taso ja Klassikko-senkki, joita molempia on saatavilla tyylikkään tiikin sävyisenä sekä perinteisen koivu-mustan värisenä.

Tyylillä ja taidolla valmistetut säilytyskalusteet tuovat sisustukseen lämpöä, mutta myös runsaasti joka kodissa tarvittavaa säilytystilaa.

Olemme kalustaneet Klassikko-sarjallamme suomalaiskoteja vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen välittämättä muuttuvista muotivirtauksista. Siinä on iättömän, ajattoman Klassikon salaisuus.

Näytetään kaikki 6 tulosta

Klassikko-sarjan ominaispiirteet

Klassikko-sarjasta tunnistettavia ominaispiirteitä on muun muassa senkin ja tv-tason kannessa, joka mukailee ruokapöydän kannen muotoa. Samaa muotokieltä on myös jaloissa.

Lisäksi ovissa on Klassikon pinnoja muistuttava rimoitus. Ovissa on pystysuora rimoitus, joka peittää avohyllyt juuri sopivasti.

Nähdään Asuntomessuilla Loviisassa

Tiikin sävyinen Klassikko-tv-taso nähdään tulevan kesän Asuntomessuilla Loviisassa. Ajatus Klassikko-tuoteperheen laajentamisesta lähti liikkeelle yhteistyöstä asuntomessukohteen kanssa.