fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

6 hengen ruokapöydät

Verkkokaupastamme saat tilattua itsellesi upean kuuden hengen ruokapöydän jopa suoraan kotiisi toimitettuna. Meidän valikoimistamme löydät laadukkaista materiaaleista tehdyt ruokapöydät, jotka kestävät vuodesta toiseen. Tutustu myös edulliseen osamaksuvaihtoehtoomme. Kun tilaat meiltä, tuet samalla suomalaista perheyritystämme.

Näytetään kaikki 9 tulosta


Laadukkaaseen ruokapöytään kannattaa panostaa

Kuuden hengen ruokapöytä on usein koko talon keskipiste. Sen ympärille kokoonnutaan yhdessä nauttimaan ruuasta ja hyvästä seurasta. Siksi siihen kannattaa myös panostaa. Meidän valikoimastamme löydät varmasti hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset vaihtoehdot, jotka ilahduttavat tyylikkyydellään ja toimivuudellaan vuodesta toiseen. Suomalaisena perheyrityksenä olemme valinneet materiaalit siten, että pöydät on helppo siistiä ja ne kestävät hyvin myös lapsiperheiden käytössä. Tutustu valikoimaamme ja löydä kotisi kruunaaja.

Tilaa isommalle perheelle ja vieraille

Mitä jos sinun ei tarvitsisikaan varata erillistä juhlatilaa? Kun sinulla on kotonasi kuuden hengen ruokapöytä, voit tarvittaessa kestitä kotonasi isommankin määrän vieraita. Muutamalla ylimääräisellä ruokapöydän tuolilla saat lisäpaikkoja vieraille aina tarvittaessa. Kuuden hengen ruokapöytä on myös loistava valinta isommalle perheelle. Jos siis vain tilaa on, niin valitse rohkeasti isompi malli.

Syö ulkona isommalla porukalla

Ammottaako terassi tyhjyyttään? Vai olisiko viimein aika vaihtaa kulahtaneet ulkokalusteet uuteen upeaan kokonaisuuteen? Kuuden hengen ruokapöydällä kestitset onnistuneesti suurtakin vieraslaumaa, mutta se sopii myös loistavasti myös pienemmän porukan ateriointiin. Jos olet hankkimassa ruokapöytää ulos, varmista vielä pöydän tuotesivuilta, että siinä käytetyt materiaalit ovat varmasti säänkestäviä. Löydät myös kätevästi kaikki ulos sopivat pöytämme omasta puutarhapöydät-kategoriastaan. Täydennä upea kokonaisuutesi vielä mukavalla riipputuolilla tai -keinulla, niin voit nauttia kesästä täysin siemauksin lähtemättä kotoa minnekään.

Tue suomalaista

Kun ostat ruokapöytäsi meiltä, tuet suomalaista perheyritystämme. Kotimaisuutta arvostamme kaikessa toiminnassamme. Olemme esimerkiksi suunnitelleet valikoimamme tarkasti suomalaisten tarpeita vastaavaksi, ihmiseltä ihmiselle -periaatteella. Verkkokaupastamme tilatessasi voit myös luottaa siihen, että kustannukset ovat kohtuulliset ja toimitamme pöytäsi sinulle luotettavasti ja niin nopeasti kuin mahdollista.