fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Puutarhasohvat

Kauniin modernit puutarhasohvamme sopivat oivallisesti lähes mihin tahansa ulkotilaan, mutta myös sisälle. Suomalaisena perheyrityksenä olemme valinneet valikoimaamme helppohoitoiset, säänkestävät ja linjakkaat mallit, joihin ihastut varmasti. Verkkokaupasta tilaaminen ei kauaa kestä, mutta laadukkaat sohvamme sen sijaan kestävät. Tilaa siis ja nauti!

Näytetään kaikki 7 tulosta


Laadukkaita materiaaleja monessa koossa

Saisiko olla kulmasohvaryhmä, sohvaryhmä vaiko sohva? Meiltä löydät oikean kokonaisuuden olipa kalustettavanasi sitten parveke tai iso terassi. Tuotteitamme yhdistävät sekä niiden linjakas ja kauniin moderni ulkoasu että käytännöllisyys ja kestävyys. Käytännöllisyys näkyy erityisesti puutarhasohviemme helppohoitoisuudessa sekä valikoimamme tuoteperheissä, joista saat todella vaivattomasti koottua itsellesi sopivan, harmonisen kokonaisuuden. Kestävyys puolestaan syntyy laadukkaista materiaaleista. Sohviemme kestävyyden takaa ruostumaton alumiini, tiikki sekä kovapuu. Tutustu upeisiin puutarhasohviimme ja valitse omasi.

Sopii myös sisälle!

Puutarhasohvamme sopivat tyylikkyydessään erinomaisesti myös sisätiloihin. Niillä kalustat harmonisesti myös vaikka takkahuoneen tai aulan oleskelutilan. Rentoa tunnelmaa saat myös riipputuolista tai -keinusta, joka istuu upeasti sohvasi rinnalle ja täydentää kokonaisuuden. Voi olla, että sinun kannattaa ostaa useampikin riipputuoli, sillä se on takuuvarma hitti niin lasten kuin aikuistenkin keskuudessa. Osta, ihastu ja nauti!

Hoito-ohjeita noudattamalla maksimoit käyttöiän

Puutarhasohvasta kannattaa pitää huolta. Erityisesti ulkotiloissa oikeanlaisella hoidolla on merkitystä, ja sen avulla voit säilyttää sohvasi siistinä pitkään. Toisaalta tekstiilipinnat kannattaa suojata myös sisätiloissa, ja siihen tarkoitukseen löydät sopivat aineet sohvan hoitotuotteista. Puutarhasohviemme säänkestävyys ja laatu yhdistettynä tarkoituksenmukaiseen käyttöön, takaa niiden kestävyyden. Mutta älä huoli, vaikeaa puutarhasohviemme hoito ei suinkaan ole. Löydät kunkin puutarhasohvamme tuotesivuilta ohjeet siitä, kuinka sinun tulisi toimia. Mikäli sinulle jää vielä kysyttävää, ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Palvelemme sinua mielellämme!

Näin pidennät käyttöaikaa

Iltojen viilentyessä kylmyys alkaa hiljalleen hiipiä myös terassillesi. Kun sinulla on käytössäsi muutama koristetyyny ja peitto, mukavuutesi on taattu pitkälle syksyyn asti. Sohvan käyttöaika kasvaa huomattavasti, ja voit nauttia täysin rinnoin myös pimenevien iltojen raikkaasta tunnelmasta. Yhtä lailla upeat tyynymme sopivat sisätiloihin sisustuselementeiksi sekä niska- ja selkätuiksi. Muista, että kun tilaat useamman tuotteen samalla kerralla, säästät niin aikaa kuin rahaakin. Kuljetusmaksu lasketaan nimittäin vain yhdestä tuotteesta.