fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Säilytyskalusteet

Tavarat piiloon ja muistot talteen; säilytystilaa on harvoin liikaa. Meidän säilytyskalusteistamme et saa vain lisää tilaa, vaan myös upean lisän sisustukseesi. Senkeistä, TV-tasoista, lipastoista, kirjakaapeista ja vitriineistä voit lisäkalusteiden avulla luoda itsellesi vaikuttavia kokonaisuuksia, jotka kestävät niin käyttöä kuin katsettakin. Tutustu laajaan valikoimaamme ja tilaa kalusteesi meiltä, suomalaiselta perheyritykseltä.


Avain kauniiseen ja siistiin kotiin

Säilytyskalusteen suojissa tavarat pysyvät paremmassa järjestyksessä sekä pölyttöminä mutta kuitenkin käden ulottuvilla. Säilytyskaluste hoitaa hommansa niin tavaran piilottajana, tilanjakajina kuin sisustuksen täydentäjänäkin. Valikoimamme tuotteita yhdistävät erityisesti niiden tarkkaan mietityt ominaisuudet, kestävä laatu sekä suomalaiseen sisustukseen istuva, klassinen design. Tilaa, niin pian sinulla on kaunis ja siisti koti.  

Millaisen säilytyskalusteen valitsen?

Kirjat kirjakaappiin, kynät lipastoon, vaatteet senkkiin, astiat vitriiniin ja pelit TV-tason suojiin. Vaikka monille tavaroille onkin vakiintuneet paikkansa, mikään ei pakota sinua noudattamaan perinteitä. Siksi säilytyskalusteen valinnan ratkaisee usein ennemminkin käytettävissä oleva tila ja sen vaatimukset sekä omat sisustukselliset mieltymyksesi. Esimerkiksi käytävälle sopii hienosti kapea lipasto, kun taas olohuoneen pitkän seinän täydentää upeasti korkea kirjakaappi tai vitriini. Lisäkalusteita hyödyntämällä voit yhdistää useamman samaa sarjaa olevan säilytyskalusteen ja luoda upeita kokonaisuuksia. Näppärällä sohva- tai yöpöydällä täydennät myös tilan kuin tilan. Tutustu kattavaan valikoimaamme ja valitse juuri sinulle sopivat säilytyskalusteet.

Tue suomalaista työtä!

Hei, huomasitko jo Avainlippu-merkin? Säilytyskalusteissamme on runsaasti tällä tunnuksella varustettuja tuotteita, mikä kertoo niiden olevan 100% kotimaista tuotantoa. Kun valitset tällaisen huonekalun, voit olla varma siitä, että tuet rahoillasi suomalaista työtä. Niemen Tehtaiden historia ylettyy 1800-luvulle ja meiltä ostamalla olet mukana varmistamassa, että menestystarinamme jatkuu myös tulevaisuudessa.

Toimitus ja tilaaminen

Verkkokaupasta tilaaminen on erittäin kätevää ja helppoa. Sinun ei tarvitse tuhlata aikaasi huonekaluliikkeissä pyörimiseen, vaan voit ihan rauhassa tutustua eri vaihtoehtoihin vaikka kotisohvaltasi ja tehdä tilauksen mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Vain muutamalla klikkauksella voit saada säilytyskalusteet halutessasi jopa suoraan kotiisi kannettuna. Toimitamme varastossa olevat tuotteet 2-7 arkipäivässä ja kohtuullisin kustannuksin. Voit myös säästää toimitusmaksuissa hakemalla tuotteet itse Sastamalan tehtaaltamme tai tilaamalla useamman huonekalun kerralla. Tilaaminen on muutenkin riskitöntä, sillä löydät tuotetiedoista kaiken tarvittavan informaation. Vaikka tulisitkin kalusteen nähtyäsi toisiin ajatuksiin, sinulla on aina 14 päivän palautusoikeus.