fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Lasten jatkettavat sängyt

Vuodet vierivät, mutta sänky pysyy. Lasten jatkettavat sängyt venyvät lapsen mukana pitkälle teini-ikään. Suomalaisen perheyrityksen pitkän historian nojalla olemme nähneet omin silmin, kuinka tuotteemme kestävät aikaa. Sänkyjemme klassinen tyyli yhdistettynä korkeaan laatuun takaa pitkän käyttöiän. Hanki iloa vuosikymmeniksi ja osta meiltä jatkettava sänky!

Näytetään kaikki 2 tulosta


Osta meiltä, niin saat laatua

Lasten jatkettavan sängyn suurin valtti on sen pitkä käyttöikä. Koska sänky on tarkoitettu kestämään, kannattaa sen laatuun panostaa. Pitkäikäinen ja toimiva sänky maksaa itsensä takaisin tuottamalla iloa vuosikymmenien ajan. Meidän valikoimamme tuotteita yhdistää juurikin niiden erinomainen hinta-laatusuhde. Siksi minkä tahansa jatkettavan sänkymallin valitsetkaan, voit olla varma siitä, että sijoitat hyvään. Kokeile ja rakastu!

Säästä aikaa, rahaa ja luontoa

Jatkettavan sängyn ostaminen säästää aikaa, rahaa ja luontoa. Kun ostat kerralla hyvän sängyn, jota ei tarvitse jatkuvasti päivittää lapsen kasvun myötä, sinun ei tarvitse jatkuvasti käydä huonekalukaupoilla. Valinta on myös erittäin ekologinen, sillä kun lapsi lopulta siirtyy aikuisten malliin, jatkettava sänky kutistuu tarvittaessa takaisin pikkusisaruksen mittoihin. Koska laatu on kohdillaan, ei kierroksilla ole ylärajaa.

Sänky ja patja muodostavat mukavan kokonaisuuden

Kun ostat meiltä jatkettavan sängyn, tilaa samalla toimituskustannuksella siihen täydellisesti istuva patja. Ja mikä mahtavinta, myös patja on jatkettava. Sänky ja patja sopivat yhteen ja muodostavat erittäin mukavan kokonaisuuden. Meiltä löydät myös sänkyyn sopivat, laadukkaat vuodevaatteet.

Klassista tyyliä moneen makuun

Jatkettavien sänkyjemme valikoimaa yhdistää myös niiden tyylikäs muotokieli. Meiltä löydät myös todelliset klassikot, jotka pitävät pintansa lapsiperheiden suosikkeina vuodesta toiseen. Esimerkiksi suomalainen Unipuu sarja lisäosineen tarjoaa erittäin joustavia ratkaisuja, kaipasitpa sitten vaihtelua sisustukseen tai muutoksiin sopeutuvaa kokonaisuutta.

Tutustu tuotetietoihin

Tuotetiedot kertovat sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee jatkettavasta sängystä tietää ennen sen ostamista. Voit rauhassa perehtyä eri vaihtoehtoihin ja punnita niiden etuja. Tiedoista voit myös tarkistaa sen, kuinka pitkä on jatkettavan sängyn minimi- ja maksimipituus. Moniin malleihin on saatavilla lisäksi pyörillä kulkeva varavuodelaatikko, jota voi käyttää sekä varasänkynä pienelle lapselle tai kätevänä lelujen säilytyspaikkana.