fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Rahit ja jakkarat

Jokaisella tulisi olla kotonaan muutama rahi tai jakkara. Ne kulkevat helposti paikasta toiseen ja osoittautuvat tarpeelliseksi kerta toisensa jälkeen. Tarvitaanko nyt siirrettävää tasoa, säilytystilaa, jalkatukea, pöytää tai vierastuolia? Olipa tyylisi sitten rouhea rottinki, elegantti puu tai pehmeä tekstiili, valikoimastamme löydät omat pikkuapulaisesi. Tilaa suomalaiselta perheyritykseltämme, niin saat laatua luotettavalla toimituksella.

Näytetään kaikki 7 tulosta


Rahit ja jakkarat yllättävät monipuolisuudellaan

Rahien ja jakkaroiden monikäyttöisyys on päätähuimaavaa. Meidän tarkoin pohditusta ja laadukkaasta valikoimastamme löydät itsellesi sekä kätevän lisätason, säilytystilan, mukavan jalkatuen että ylimääräisen tuolin. Ja mikä mahtavinta - parhaassa tapauksessa nämä kaikki käyttömahdollisuudet ovat vain yhdessä tuotteessa. Tutustu tuotteisiimme, tee loistava päätös ja tilaa itsellesi jo tänään.

Rahi vai jakkara?

Pehmeä rahi vai kova jakkara? Riippuu siitä, mihin tilaan ja millaiseen käyttöön sitä kaipaat. Meidän valikoimastamme löydät niin ulos kuin sisäänkin istuvat mallit. Jakkaramme sopivat erityisen hyvin lisätuoleiksi kun taas rahi on mukavampaa löhöilyä kaipaavan valinta. Ota huomioon myös muu sisustuksesi: Miten rouhea rottinki, klassisen kaunis puu tai pehmeyttä kielivä tekstiili sointuu muiden huonekalujesi kanssa? Ihanasta valikoimastamme löydät varmasti juuri sinua miellyttävän värin ja tuotteen. Jos päätös rahin ja jakkaran välillä tuntuu vaikealta, erinomainen vaihtoehto on yhdistää niiden upeat ominaisuudet ostamalla molemmat.

Muutama ylimääräinen tuoli on aina hyvä olla

Jakkaramme ovat keveydessään ja siroudessaan äärimmäisen käteviä. Ne kulkevat tilasta toiseen kätevästi. Myös rahimme saa siirrettyä suhteellisen helposti pois jumpan, leikin tai vieraiden tieltä. Erityisesti jakkaroita kannattaa olla samaa mallia useampi yksilö. Voit sitten aina tarvittaessa kaivaa varastostasi muutaman ylimääräisen tuolin. Eikä rahin tai jakkaran säilyttäminenkään vie juuri mitään tilaa.

Huomasithan yhteensopivat tuotteet?

Huomasitko jo, kuinka nätisti eri jakkarat ja rahit sointuvat yhteen muiden huonekalujemme kanssa? Jos esimerkiksi harkitset rahia, kannattaa sen rinnalle hankkia kokonaisuuden täydentävä sohva tai nojatuoli. Löydät helposti rahillesi yhteensopivan parin rahit- tuotesivuilta että sohvat ja nojatuolit –kategoriasta. Mikäli olet puolestaan päätynyt hurmaavaan rottinkiin, voit valita sopivan vaihtoehdon  rottinki-kalusteet tuoteryhmästä. Samalla toimituskustannuksella ja vaivalla saat päivität sisustuksesi uuteen uskoon.