fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Unipuu patjat

Unipuu patjalla unet maistuvat takuulla! Me suomalaisena perheyrityksenä tiedämme, mitä lapsi patjaltaan tarvitsee. Voit siis tilata patjan verkkokaupastamme luottaen siihen, että kokonaisuudet ovat huolella mietittyjä ja toimivia. Unipuu patjat istuvat täydellisesti niitä vastaaviin Unipuu sänkyihin, mutta ne sopivat hyvin myös varapatjoiksi. Lapsesi yöunet on asia, johon kannattaa panostaa!

Näytetään kaikki 6 tulosta


Patja ja sänky - meiltä täydelliset kokonaisuudet

Toimivan ja mukavan patjan löytäminen on nyt äärimmäisen helppoa! Kun sinulla on jokin Unipuu sängyistä, löydät siihen valikoimastamme juuri täydellisesti sopivan patjan. Kokonaisuudet ovat tarkkaan suunniteltuja. Niissä patjat ja sängyt sopivat yhteen vaivatta, toisiaan täydentäen. Suomalaisen perheyrityksen kokemuksella tiedämme, mitä lapsi patjaltaan tarvitsee ja olemme todenneet, että näissä sängyissä uni maistuu! Voit siis huoletta tilata koko paketin kerralla tietäen, että ne on tarkasti mietitty lapsesi parasta ajatellen. Sinun ei tarvitse tehdä pitkää ja raskasta reissua huonekalukauppaan, kun voit vain tilata patjan itsellesi muutamalla klikkauksella. Sano kyllä helppoudelle ja hyville yöunille; tilaa meiltä jo tänään!

Muista varmistaa yhteensopivuus!

Muistathan katsoa oikean tuotteen! Verkkokaupasta tilatessa oikeastaan ainut suurempi riski on se, että huolimattomasti katsot itsellesi väärän kokoisen patjan. Jos olet hankkimassa patjaa vanhaan sänkyysi, on hyvä idea vielä varmistaa mittanauhalla sängyn leveys. Jos puolestaan tilaat koko paketin kerralla, katso huolella, että sängyn ja patjan leveys vastaavat toisiaan. Tuotesivuilta voit myös kätevästi tarkistaa myös sen, mikä patja sopii minkäkin sängyn kanssa.

Petauspatjalla suojaat ja pehmennät

Älä unohda petauspatjaa! Se ei vain helpota lakanoiden laittamista, vaan tekee nukkumisesta huomattavasti miellyttävämpää. Hyvä petauspatja antaa pehmeyttä ja jämäkkyyttä sopivassa suhteessa. Se myös toimii itse Unipuu patjan suojana. Me suomalaisena perheyrityksenä tiedämme, että varsinkin lapsilla saattaa välillä käydä vahinkoja, jolloin irrotettavan päällisen omaava petauspatja voi pelastaa paljon. Tilaamalla meiltä petauspatjan saat mukavuutta, kätevyyttä ja mielenrauhan!

Nuorelle Unipuu runkosänky

Unipuusta löytyy myös nuorelle omat vaihtoehtonsa! Katso runkopatja valikoimamme, josta löydät nimenomaan nuorille, juuri Unipuu sängystä pois siirtyville, suunnatut sängyt. Runkopatja on hyvä ja helppo valinta, sillä siinä saat sängyn ja patjan samassa paketissa. Tutustu vaihtoehtoihin ja osta!