fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Sohvapöydät

“Sohva ja pöytä ne yhteen sopii, tänään pannaan tilauskoriin”. Suomalaisen perheyrityksen pitkän historian valossa tiedämme, että tähän liittoon kannattaa panostaa. Sohvapöytä on olohuoneesi keskiössä ja tärkeä osa toimivaa kokonaisuutta. Meiltä tilaat oman kokonaisuuden kätevästi, halutessasi kotiin kannettuna.

Näytetään tulokset 1–12 / 16


Valikoimastamme löytyy sohvallesi se oikea

Etsitpä sohvasi rinnalle elegantin siroa tai jyhkeämpää, mutta käytännöllistä sohvapöytää, valikoimamme vastaa tarpeeseesi. Koska pöytä on usein huoneen keskipisteenä, kannattaa panostaa sen laatuun. Kokonaisuuden suojaamiseksi suosittelemme vielä tutustumaan sohvien hoitoaineisiin, jotka takaavat materiaalien kestävyyden.

Sohvapöydän ostajan muistilista

  • Mieti paljonko säilytys- tai pöytäpinta-alaa tarvitset. Meiltä löydät pienet ja elegantit, mutta myös laajemmat tasot. Avautuvasta rahista saat pöydän lisäksi kätevän säilytystilan esimerkiksi lautapeleille.
  • Ota huomioon värimaailma. Valitse materiaali ja väri sisustukseen sopivaksi.
  • Katso dynamiikkaa. Sopiiko huoneesi keskelle enemmän siro vai jyhkeämpi pöytämalli?
  • Mieti, tarvitsetko sohvapöydän lisäksi vielä jotakin muuta. Kaikki tarvittava kannattaa tilata samalla kerralla, niin säästää aikaa ja rahaa.

Sohvapöytä sopii moneen

Vaikka sohvan ja pöydän liitto ei kestäisikään ikuisesti, pöytiemme monipuolisuus ja laatu takaavat sen, että elämä jatkuu. Sohvapöydästä saa kätevästi esimerkiksi yöpöydän makuuhuoneeseen tai apupöydän takkahuoneeseen. Rahit puolestaan toimivat istuimina esimerkiksi eteisessä tai lastenhuoneessa. Avautuvan rahin säilytysominaisuus on jo itsessään arvokas. Rahille voi tavaroiden lisäksi nostaa myös tarvittaessa jalat. Tutustu rahit-kategoriaan!

Tilaa kerralla ja säästä!

Kun tilaat sohvapöydän, sohvan ja oikeat hoitoaineet samalla kerralla säästät rahaa, sillä toimitusmaksu veloitetaan vain kerran. Voit myös valita itsellesi sopivan toimitustavan. Mikäli tuotteita on saatavilla varastossamme, on toimitusaikamme 2-7 arkipäivää. Netistä tilatessasi voit tutustua tuotteiden ominaisuuksiin rauhassa. Luotettavuus on tärkeimpiä arvojamme, joten haluamme tarjota sinulle kattavat tiedot jokaisesta huonekalusta. Suomalaisena perheyrityksenä haluamme täyttää juuri sinun tarpeesi ja toiveesi. Tilaa meiltä jo tänään!