fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Viskoelastiset patjat

Viskoelastinen, memory foam tai muistivaahto. Suomalaisen perheyrityksen pitkän historian varrella olemme huomanneet, että tämä materiaali on myös äärimmäisen mukautuva ja ergonominen valinta. Valikoimastamme löydät viskoelastisia patjoja moneen kokoon ja tarpeeseen. Yksilöllisestä tuntumasta ei tarvitse olla huolissaan, sillä patja muotoutuu nukkujan kehon lämmön ja painon mukaan. Kokeile!

Näytetään kaikki 4 tulosta


Mikä viskoelastinen patja?

Viskoelastinen patja on yleisnimitys kaikille tiettyä vaahtotyyppiä oleville patjoille. Tämä vaahto tunnetaan myös memory foamina tai muistivaahtona. Viskoelastinen patja mukautuu vartalon mukaisesti antaen nukkujalle ergonomista tukea. Tavalliseen joustinpatjaan verrattuna painopisteesi jakautuvat tasaisemmin, joka voi auttaa ergonomisemman ja tuetumman uniasennon saavuttamisessa. Kun patjalla makoilu on miellyttävää, saat myös nukutuksi paremmin.

Meiltä tilaat huoletta

Tuotteidemme hinta-laatusuhde on kohdillaan ja patjan hyötyominaisuudet säilyvät pitkään käytössä. Siksi voit tilata patjan huoletta myös verkkokaupastamme. Koska se muotoutuu aina käyttäjän mukaan, voit olla varma, että saat juuri sinulle sopivan patjan. Huomaa myös tuotesivuilla lukevat takuut.

Muista petauspatja

Petauspatja on sängyn käyttömukavuuden ja käyttöiän kannalta äärimmäisen olennainen hankinta. Se ei vain lisää mukavuutta vaan myös suojaa alla olevaa patjaa. Meiltä löydät myös helposti pestävät ja irrotettavat päälliset. Voit yhdistää viskoelastisen patjan mukavuuden ja petauspatjan kätevyyden tilaamalla viskoelastisen petauspatjan.

Miten valita oikea koko?

Kun tilaat verkkokaupastamme, valitse huolella juuri sinun tarpeeseesi sopiva koko. Meillä on useita eri leveys- ja paksuusvaihtoehtoja. Petauspatjan paksuutta mietittäessä ota huomioon, että oikeanlaisen tuntuman saavuttamiseksi ja keholle tulevan tukipinnan laajentamiseksi aikuinen tarvitsee vähintään 5-7 cm paksuisen petauspatjan. Myös patjan kovuus kannattaa valita huolella. Yleisenä nyrkkisääntönä on, että mitä painavampi nukkuja, sitä kiinteämpi tukirakenne tarvitaan.