fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Piensisustus ja säilytys

Älä koskaan aliarvioi pienten esineiden sisustuksellista voimaa. Piensisustus ja säilytys -kategoriastamme löydät tuotteet, joiden upeat yksityiskohdat ja klassinen linjakkuus vievät mennessään. Hanki upeat peilit ja sekä sopivat säilytyselementit, niin saat kotiisi avaruutta, siisteyttä ja tyylikkyyttä. Verkosta tilaat useammankin tuotteen vaivatta. Meiltä ostaessasi tuet myös suomalaisen perheyrityksemme toimintaa.

Näytetään kaikki 5 tulosta

Piensisustus- ja säilytystuotteistamme saat omaan kotiisi lisää


  •  avaruutta

Pienikin tila muuttuu viihtyisäksi peilien avulla. Kun sijoitat peilisi oikein, saat valjastettua luonnonvalon käyttöösi ja lisäät tilaan vaikuttavia ulottuvuuksia. Peilimme sopivat ajattomuudessaan oikeastaan mihin tahansa huoneeseen, makuuhuoneesta vessaan. Onhan eteisessäsi jo peili? Siitä voit kätevästi ennen ulos lähtöäsi varmistaa, että hattusi on hyvin ja samalla hymyillä itsellesi. Näin voit jatkaa päivääsi hyvillä mielin. Piensisustus ja säilytysvalikoimastamme löydät useita erilaisia vaihtoehtoja, joista voit helposti yhdistellä juuri sinulle sopivan kokonaisuuden. Tilaa siis muutama peili ja tunne itse, kuinka huone kasvaa silmissä!
  •  siisteyttä

Miksi säilöä asioita vain säilömisen vuoksi, kun sen voi tehdä myös tyylikkäästi? Säilytystuotteillamme siistit ja sisustat samalla vaivalla! Saat pöydällä lojuvan pikkusälän piiloon, mutta kaikki on tarvittaessa kuitenkin aivan kätesi ulottuvilla. Siisti siis vihdoin sekaiset pöytätasosi ja huoneen nurkkasi ja hanki tyylikästä säilytystilaa. Katso läpi myös säilytyskalustevalikoimamme, josta löydät kauniit tavat säilöä myös suurempaa määrää tavaraa. Tilaa jo, ja harmonisen siisti koti on pian sinun!
  •  kauniita yksityiskohtia

Yksityiskohdissa on vaikuttavan sisustuksen salaisuus. Piensisustus ja säilytystuotteistamme löydät varmasti juuri sinun sisustustasi täydentävät tuotteet, jotka hurmaavat yksityiskohdillaan. Tuotteemme sopivat klassisessa kauneudessaan erinomaisesti hyvin monenlaiseen tilaan. Tutustu valikoimaamme ja ihastu!
  •  upean sisustuksen

Piensisustusta ja säilytyselementtejä tilatessasi olet askelen lähempänä upeaa sisustusta. Kuka tahansa osaa ostaa yhden tyylikkään huonekalun, mutta upeiden kokonaisuuksien muodostaminen vaatii jo taitoa. Kokonaisuuksien täydentäminen onkin nimenomaan piensisustus- ja säilytystuotteiden pääasiallinen tehtävä. Älä siis jätä pakettia vajaaksi, vaan osta tyylikäs ja toimiva kokonaisuus kerralla. Säästät niin aikaa, vaivaa kuin rahaakin. Verkkokaupastamme tilatessasi saat kaiken kätevästi yhdessä paketissa ja yhdellä toimitusmaksulla. Tutustu myös edulliseen osamaksuvaihtoehtoomme!