fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Petauspatjat

Petaa tiesi parempaan uneen. Petauspatjalla viimeistelet nukkumisesi mukavuuden ja vuoteen hygieenisyyden. Valikoimastamme löydät useita laadukkaita vaihtoehtoja, joista saat sänkyysi tarvittaessa niin jämäkkyyttä kuin pehmeyttäkin. Meiltä löytyy patja jokaiseen tarpeeseen. Panosta petauspatjaasi ja tilaa omasi meiltä jo tänään!

Näytetään kaikki 6 tulosta


Petauspatjalla on väliä!

Hyvä patja tarjoaa vartalolle perustuen. Ilman petauspatjaa kokonaisuus jää usein vajaaksi. Ei ole aivan sama minkä päällä lepäät useita tunteja vuorokaudessa. Unen laatu ja palauttava vaikutus hälvenee, jos patjan kuumuus, kovuus tai nihkeys pakottavat sinut rauhattomaan pyörimiseen. Hyvä petauspatja antaa miellyttävän pintapehmeyden sekä ryhtiä vuoteeseen. Meidän valikoimastamme löydät laadukkaita vaihtoehtoja, joissa nukut entistä paremmin. Usein petauspatjan tarpeellisuuden huomaa vasta, kun sen on sänkyyn lisännyt. Kokeile ja tunne ero!

Kuinka valita oikea petauspatja?

Ihmisiä on erilaisia. Suomalaisen perheyrityksen kokemuksella olemme kuitenkin kasanneet sinulle valikoiman, josta löytyy varmasti oikea petauspatja ihan jokaiselle. Petauspatjan valinnassa tulisi kiinnittää huomiota oikeaan kokoon, patjan paksuuteen sekä tiheyteen. Mitä painavampi nukkuja on, sitä suurempi tiheys tarvitaan. Tiheyden kasvaessa patjan jämäkkyys- ja kestävyysominaisuudet korostuvat. Myös mitä paksumpi petauspatja on, sitä suuremman vastuun se saa mukavan sängyn luomisessa. Mihin tahansa vaihtoehtoon päädytkin, voit olla varma, että sinulla on käsissäsi laadukas ja ominaisuuksiltaan tarkasti mietitty petauspatja. Tilaa rohkeasti omasi jo tänään.

Välillä sattuu ja tapahtuu – onneksi on petauspatja

Paranna vuoteesi hygieenisyyttä petauspatjalla. Koneessa pestävät ja vaivattomasti irrotettavat päällisemme tekevät siivoamisesta helppoa. Myös lakanoiden vaihto käy vaivattomasti, kun saat taiteltua ne kätevästi petauspatjan alle. Vaivattomasti puhdistettava petauspatja pidentää sänkysi käyttöikää. Panostamalla petauspatjaan helpotat sängyn puhtaanapitoa.

Valikoimamme on helmiä täynnä

Oletko kyllästynyt korjaamaan karanneita lakanoita aamuisin? Kokeile karhealla, mutta pehmeällä pintamateriaalilla varustettua petauspatjaamme, joka estää lakanoiden liikkumisen. Valikoimastamme löydät myös täysin kotimaisia vaihtoehtoja, joiden ominaisuudet ovat vertaansa vailla. Petauspatjamme myös kestävät hyvin käytössä. Kun muistat vielä imuroida patjan muutaman kuukauden välein, mukavuus ja raikkaus eivät katoa mihinkään. Tutustu valikoimaamme, kokeile ja ihastu!

Älä sorru tähän virheeseen!

Ethän kompensoi huonoa patjaa tai sänkyä petauspatjalla? Meillä on onneksi sinulle parempi ratkaisu! Verkkokaupastamme voit tilata tarkoin harkitut sänkykokonaisuudet samalla toimituskustannuksella. Yhteensopivat tuotteet huomaat kätevästi jo tuotenimistä, mutta katso läpi myös tuotesivut, niin löydät varmasti kaikki tarjolla olevat vaihtoehdot. Tilaa täydellinen paketti – ja mukavuutesi on optimoitu.