fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Lasten kerrossänky

Oletko yläsängyn kuningatar vai alasängyn kuningas? Kerrossänky on lastenhuoneen klassikko, joka nostaa lasten leikit ja nukkumisen kirjaimellisesti aivan uudelle tasolle. Myös tilaratkaisuna se on loistava valinta. Suomalaisen perheyrityksen pitkällä kokemuksella haluamme tarjota sinulle valikoiman laadukkaita ja käytännöllisiä kerrossänkyjä. Tutustu ja tilaa omasi verkkokaupastamme!

Näytetään kaikki 11 tulosta


Kerrossänky on joka lapsen unelma!

Uuteen päivään on mahtavaa herätä sekä yläsängyn kuninkaalliselta parvekkeelta että alasängyn upeasta majasta. Päivällä leikit sujuvat hienosti, kun autoilla on tilaa, missä kaahata ja prinsessat mahtuvat tekemään piruettejaan. Illalla leikkien päätteeksi on helppo siivota lelut varavuodelaatikkoon piiloon ja kiivetä takaisin omaan pesään unille.

Rauhaa ja tilaa kotiin

Eikä siinä vielä kaikki. Kerrossänkymme ovat todellisia tilaihmeitä, jotka eivät siroudessaan kuitenkaan luo ahdasta vaikutelmaa. Myös valikoimamme klassinen muotoilu ilahduttaa silmää. Oma eri tasossa oleva sänky tuo myös lapselle tunteen omasta tilasta, vaikka huone olisikin yhteinen. Myös unirauha syntyy helpommin, kun lapsilla ei ole suoraa näköyhteyttä toistensa villitsemiseen.

Turvallisuudesta ei tingitä!

Vuosien kokemuksella voimme taata, että kerrossänkymme ovat tukevia ja turvallisia. Vaikka suomalaisena perheyrityksenä tiedämme, kuinka “kaikki pitää ottaa mukaan leikkiin”, turvallisuus on kuitenkin asia, jonka kanssa emme lähde pelleilemään. Pidämme huolta, että kerrossänkyjemme laadukkaat turvalaidat ja tikkaat kestävät hurjissakin leikeissä.

Tutustu
vuodetekstiileihin

Suomalaista työtä

Valikoimamme kestosuosikki, suomalainen Unipuu tuotesarja, on monipuolisuudessaan täysin ylivertainen. Unipuu tuotteet ovat hyvin laajasti yhteensopivia, mikä mahdollistaa erittäin pitkän käyttöiän ja muokattavuuden. Tarjoamme myös kattavan valikoiman erilaisia Unipuu lisä- ja varaosia, joten sänky on myös ekologinen valinta. Osta meiltä, niin tuet suomalaista perheyritystämme!

Kaksi sänkyä yhden hinnalla!

Valikoimamme tuotteita yhdistää laadun lisäksi muunneltavuus. Saat yhdestä kerrossängystä tarvittaessa kaksi erillistä sänkyä! Sänkyjen yhdistäminen ja erottaminen käy suhteellisen helposti ja takaa sen, että sängyistämme on iloa pitkälle tulevaisuuteen. Kerrossänky on myös hyvä keino ennakoida tulevaa perheenlisäystä. Tee kestävä sijoituspäätös, ja tilaa kerrossänky meiltä jo tänään.

Älä unohda patjaa!

Älä unohda oikean kokoista patjaa. Valikoimastamme löydät kerrossänkyihimme juuri sopivat patjat, joissa lapsesi nukkuu tyytyväisenä. Samassa erässä tilatessasi säästät rahaa, sillä kuljetusmaksu veloitetaan vain kerran. Mitä jos hankkisit ja päivittäisit samalla perheen peitot ja tyynyt? Meiltä löydät vaihtoehtoja laadukkaista painopeitoista ergonomisiin tyynyihin.