fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Klassikko x Karoliina Pentikäinen -kerrossänky savunsininen

1.225,00

(sis. alv 24%)

Yhteistyössä perhebloggaaja ja vaikuttaja Karoliina Pentikäisen kanssa lanseeratut uniikit värisävyt ovat nyt saatavilla Klassikko-lastenkalusteisiin.

Yhteistyömallisto koostuu syreenin ja savunsinisen värisistä Klassikko-kerrossängyistä, Klassikko-nuorisosängyistä ja Klassikko-tikkaista.

Saatavuus

Tilaustuote

Tilaustuotteen toimitusaika vahvistetaan asiakkaalle tilauksen jälkeen.

Tuotetiedot

Niemen Tehtaat esittelee ylpeänä Klassikko x Karoliina Pentikäinen -yhteistyömalliston. Yhteistyön hedelmänä on syntynyt kaksi uuden väristä Klassikko-kerrossänkyä, savunsininen ja syreeni.

”Mielestäni värisävyt ovat erittäin onnistuneet, sillä kyseessä on unisex-värit. Omien kaksostyttöjeni huoneeseen valikoitui savunsininen kerrossänky”, vaikuttaja ja perhepainotteinen lifestyle-bloggaaja Pentikäinen sanoo.

Yhteistyön tiimoilta yritys palaa juurilleen. 1960-luvulla Niemen Tehtaat alkoi valmistaa siroa ja keveää nuorisosänkyä. Nuorisosängyn sai muutettua tilaa säästäväksi kerrossängyksi yhdistämällä kaksi sänkyä. Kerrossänky kulki tuolloin nimellä Retro. Vallinneiden muotivirtausten mukaan sänkyjä maalattiin ensin punaiseksi, sitten siniseksi. Vasta myöhemmin tulivat lakattu ja valkoinen väri.

Nuorisosänky jäi pois tuotannosta 1980-luvulla, mutta lastenhuoneen kestosuosikki otettiin yleisön pyynnöstä uudelleen valmistukseen 2010-luvulla. Silloin kerrossänkyyn lisättiin tikkaat ja nimeksi tuli Klassikko.

Klassikko-kerrossänky on kooltaan siro, korkealaatuinen ja se on muotoiltu klassisesti. Ei siis mikään ihme, että sängyissä on nukkunut jo useampi sukupolvi! Nyt luodut, uudet värisävyt rikastuttavat jo olemassa olevaa Klassikko-mallistoa.

Harmoniset, murretut värit sopivat täydentämään lastenhuoneen sisustusta, oli kyseessä sitten pojan tai tytön huone.

Tuotepaketti sisältää kaksi nuorisosänkyä ja tikkaat, jotka yhdistämällä syntyy kerrossänky. Patjat sänkyihin myydään erikseen.

Painoraja sängyssä normaalissa käytössä 70 kg. Lasten sängyissä käytetyt materiaalit kuuluvat M1-päästöluokkaan, joka takaa tuotteiden puhtauden, turvallisuuden ja vähäpäästöisyyden sisäilmalle.

Tuotteen mitat

Leveys: 71 cm
Pituus: 171 cm
Korkeus: 142 cm
Sängyn alle jäävän vapaan tilan korkeus: 20 cm

Tekniset tiedot

Väri: Savunsininen
Runkomateriaali: Koivua
Päädyt: Kalustelevyä
Pohja: Koivuvaneria
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan osina
Toimitus: Toimitetaan kolmessa paketissa
Tuotteen valmistusmaa: Viro

Kasausohjeet

Klassikko-kerrossängyn kasausohje: 

756_KerrosSänky+Tikkaat

Esite

Klassikko-esite

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino 17 kg (kilogramma)
Mitat 178 × 80 × 10 cm (senttimetri)
Pakkauskoot

Kollien määrä 3 kpl

Saatat myös pitää...