fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Lasten klassikkokalusteet

Klassikko-nuorisosängyissä on nukkunut jo useampi sukupolvi. Klassikon tarina alkaa jo 1960-luvulta. Siitä lähtien se oli Niemen Tehtaiden valikoimissa, kunnes 1980-luvulle tultaessa sen tuotanto lopetettiin. Kysynnän kasvaessa Klassikko-nuorisosänky otettiin uudelleen tuotantoon 2010-luvulla. Tämä rakenteeltaan siro ja muotoilultaan ajaton sänkymalli sopii pieneenkin tilaan. Tikkaat yhdistävät kaksi Klassikko-nuorisosänkyä kerrossängyksi. Klassikko-nuorisosänkyyn on saatavilla myös siihen hyvin istuva patja, jonka irtopäällinen on konepesun kestävä.

Näytetään tulokset 1–12 / 15


Kestää sukupolvelta toiselle

Laadukkaat materiaalit Klassikko-nuorisosängyissä takaavat niiden kestävyyden sukupolvelta toiselle. Valmistuksessa on myös käytetty M1-päästöluokkaan kuuluvia materiaaleja, joten niistä ei vapaudu sisäilmaan haitallisia aineita. Kun kestävän kehityksen periaatteet ovat sinulle tärkeitä, valitse Klassikko-nuorisosänky.

Klassikkoa koko koti

Klassikko-sarjan kalusteilla voit makuuhuoneen lisäksi sisustaa myös keittiön. Klassikko-ruokapöydistä on saatavilla suorakaiteen ja pyöreän malliset vaihtoehdot. Klassikko-ruokapöydän tuoleja on saatavilla eri väreissä. Klassikko on ajaton muotoilultaan ja sitä voi huoletta yhdistää myös muihin tyyleihin.

Klassikko-pinnasänky tuotannossa 50-luvulta lähtien

Valkoinen Klassikko-pinnasänky on ollut Niemen Tehtaiden tuotannossa jo 1950-luvulta lähtien. Muunneltavuutensa ansiosta pinnasänky on turvallinen, mutta myös klassisen tyylikäs. Sängyn molemmat reunat saa laskettua tai nostettua kahteen eri korkeuteen, ja myös sängyn pohjan korkeuden saa muutettua kolmeen eri korkeuteen. Klassinen valkoinen väri sopii niin pienen pojan kuin tytönkin huoneeseen. Pinnasänky on taattua Klassikko-laatua, sillä se noudattelee muiden sarjasta tuttujen tuotteiden muotokieltä. Päädyt ovat yhtenäiset ja reunojen pinnat sopivan turvallisella leveydellä pientä nukkujaa ajatellen.