fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI, SAAT 20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Lasten klassikkokalusteet

Klassikko-nuorisosängyissä on nukkunut jo useampi sukupolvi. Klassikon tarina alkaa jo 1960-luvulta. Siitä lähtien se oli Niemen Tehtaiden valikoimissa, kunnes 1980-luvulle tultaessa sen tuotanto lopetettiin. Kysynnän kasvaessa Klassikko-nuorisosänky otettiin uudelleen tuotantoon 2010-luvulla. Tämä rakenteeltaan siro ja muotoilultaan ajaton sänkymalli sopii pieneenkin tilaan. Tikkaat yhdistävät kaksi Klassikko-nuorisosänkyä kerrossängyksi. Klassikko-nuorisosänkyyn on saatavilla myös siihen hyvin istuva patja, jonka irtopäällinen on konepesun kestävä.

Näytetään kaikki 12 tulosta


Kestää sukupolvelta toiselle

Laadukkaat materiaalit Klassikko-nuorisosängyissä takaavat niiden kestävyyden sukupolvelta toiselle. Valmistuksessa on myös käytetty M1-päästöluokkaan kuuluvia materiaaleja, joten niistä ei vapaudu sisäilmaan haitallisia aineita. Kun kestävän kehityksen periaatteet ovat sinulle tärkeitä, valitse Klassikko-nuorisosänky.

Klassikkoa koko koti

Klassikko-sarjan kalusteilla voit makuuhuoneen lisäksi sisustaa myös keittiön. Klassikko-ruokapöydistä on saatavilla suorakaiteen ja pyöreän malliset vaihtoehdot. Klassikko-ruokapöydän tuoleja on saatavilla eri väreissä. Klassikko on ajaton muotoilultaan ja sitä voi huoletta yhdistää myös muihin tyyleihin.

Tue suomalaista perheyritystä

Kun ostat Niemen Tehtaiden verkkokaupasta Klassikko-sarjan tuotteita, tuet samalla suomalaista perheyritystämme. Niemen Tehtaiden historia alkaa jo 1800-luvun lopulta. Tuotevalikoima on laajentunut vuosi vuodelta ja matkassa mukana on pysynyt myös Klassikko-nuorisosänky, joka on muotoilultaan edelleen ajaton.  Tutustu ja ihastu Klassikkoon!