fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Patjat

Panosta patjaan – et tule katumaan. Jos haluat parantaa yöunien kautta elämänlaatuasi, tuntea itsesi aamulla levänneeksi ja energiseksi, tarvitset laadukkaan patjan. Ja mikä parasta – verkkokaupastamme saat sen todella helposti. Suomalaisen perheyrityksen kokemuksella tarjoamme sinulle valikoiman, josta voit huoletta valita mieleisesi.


Päivitä patja aika ajoin uuteen

Uusi patja on aina hyvä ajatus. Mikään patja ei ole ikuinen ja siksi se kannattaa päivittää aika ajoin, erityisesti, jos vuode alkaa tuntua epämukavalta. Myös nukkujan painon tai pituuden muuttuminen ovat hyviä syitä päivittää patja ajan tasalle. Vanhasta patjasta saat kätevästi myös varapatjan vieraita varten.

Uskaltaako patjan ostaa netistä?

Poikkeus vahvistaa säännön. Usein uutta patjaa ostettaessa painotetaan, että sitä kannattaa kokeilla. Me olemme kuitenkin tehneet työn puolestasi. Tarjoamme valikoimassamme tuotteita, jotka on todella todettu toimiviksi ja laadukkaiksi. Meillä on suomalaisen perheyrityksen pitkä, 1800-luvulle ulottuva historia arvioidemme tukena ja siksi tiedämme, mitä hyvältä patjalta vaaditaan. Tuotetiedoissa on myös selkeästi eriteltynä kaikki ostopäätökseesi vaikuttavat ominaisuudet. Luota suomalaiseen asiantuntemukseen ja tilaa meiltä!

Millainen patja valita?

Meiltä löydät sopivan patjan ihan jokaiselle. Tärkeintä valinnassa on pitää huolta siitä, että nukkujan vartalo saa optimaalista tukea. Hyvä patja takaa rauhallisen unen, sillä tarve kääntyillä pienenee, kun keho on tuettu oikein. Etsitpä sitten esimerkiksi lasten patjaa, perinteistä vaahtomuovipatjaa tai kokonaisuuden täydentävää petauspatjaa, löydät varmasti valikoimastamme sinulle sopivan mallin. Tai mitä jos hankkisit sängyn ja patjan samaan hintaan ostamalla runkopatjan?

Kuljetus kaikkialle Suomeen

Oletko kyllästynyt huonekaluliikkeessä kulkemiseen? Etkö millään jaksaisi mennä sovittelemaan patjoja ja pohtimaan niiden hiuksenhienoja eroja? Verkkokaupastamme tilaamalla saat kaiken vaivattomasti. Toimitamme tilaamasi kalusteet halutessasi jopa kotiovellesi tai vaihtoehtoisesti valitsemaasi noutopisteeseen. Toimitusaika on 2-7 arkipäivää, mikäli valitsemasi tuotteet löytyvät varastostamme. Kun tilaat useamman tuotteen kerralla, säästät rahaa, sillä kohtuullinen kuljetusmaksumme veloitetaan vain kerran. Mitä jos ostaisit samalla uuteen patjaan sopivat vuodevaatteet?

Huolla oikein

Meiltä ostamalla saat varmasti pitkäikäisen ja laadukkaan patjan. Varsinkin, jos huollat patjaasi oikein, se säilyy käyttökelpoisena pitkään. Puhdas ja raikas vuode on myös olennainen osa miellyttävää unta. Tuotetiedoista löydät yksityiskohtaiset hoito-ohjeet jokaiselle tuotteelle. Sijoita rahasi hyvin ja osta patjasi meiltä!