fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Sänky

 

Hyvät yöunet ovat kaiken perusta. Siksi sänky on kaikista kodin huonekaluista se, jonka hankintaan kannattaa käyttää tarpeeksi aikaa. Jos haaveilet hyvistä yöunista mukavassa sängyssä, olet tullut oikeaan paikkaan. Me tarjoamme sinulle hinta-laatusuhteeltaan loistavan valikoiman erilaisia sänkyjä, joista löydät varmasti omasi. Jos kaipaat apua sängyn valintaan, ole rohkeasti yhteydessä sänkyasiantuntijoihimme oikeassa alakulmassa olevan chatin kautta tai soittamalla numeroon +358 (0)3 512 4600.


Uskaltaako netistä ostaa sänkyä?

Koska sängyn valinta kannattaa tehdä huolella, me autamme sinua oikean sängyn valinnassa mielellämme. Tarjoamme sinulle vain laadukkaita ja ergonomisia malleja, joista voit huoletta valita mieleisesi. Tuotetiedoista näet myös selkeästi eriteltynä kaikki sänkyjemme ominaisuudet.

Kuljetuskustannus ja toimitusaika

Tilaaminen verkkokaupastamme on helppoa, turvallista ja nopeaa. Olitpa sitten kiireinen, autoton tai muuten vain arvostat helppoutta, on netistä tilaaminen tehty juuri sinulle. Meiltä tilaamalla saat sängyn itsellesi jopa sisälle kannettuna. Varastotuotteiden toimitusaika on 2-7 arkipäivää. Olisiko aika samalla päivittää myös peitto ja tyyny uuteen uskoon?

Muista valita sänky nukkujan mieltymysten mukaan

Kenelle ja millaiseen tilaan olet hankkimassa sänkyä? Minkä kokoinen nukkuja on kyseessä ja millaisia mieltymyksiä hänellä on esimerkiksi sängyn kovuuden suhteen? Ota nämä seikat huomioon, kun tutustut eri vaihtoehtoihin. Me tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita ja ergonomisia sänkyjä. Vauvalle klassinen pinnasänky on oiva valinta, kun taas leikki-ikäinen voisi tykätä kerrossängystä tai kasvun vauhdissa pysyvästä jatkettavasta sängystä. Myös isommille nukkujille löytyy omat mukavat ja laadukkaat vaihtoehdot: Miltä kuulostaisi vaikka muhkea jenkkisänky, laadukas runkopatja tai luksusta arkeen tuova moottorisänky?