fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Unipuu lisäkalusteet

Unipuu lisäkalusteet mahdollistavat muutoksen! Kyllästyttääkö sama vanha sänky? Syntyikö pikkusisarus perheeseen? Tarvitsetko lisää tilaa huoneeseen? Tarjoamme kattavan valikoiman erilaisia Unipuu tuoteperheeseen yhteensopivia, laadukkaita lisäkalusteita, joilla ratkeaa ongelma jos toinenkin. Tee ekologinen valinta ja tuunaa sänkysi uuteen uskoon lisäkalusteillamme!

Näytetään tulokset 1–12 / 20

Ketteryyden salaisuus


Unipuu lisäkalusteet ovat koko Unipuu sarjan ketteryyden salaisuus. Niiden avulla sänky kykenee muuttamaan muotoaan ja lisäämään ominaisuuksiaan tilanteen niin vaatiessa. Tai miksi ei myös vain ihan vaihtelun vuoksi? Suhteellisen helposti tavallisesta Unipuu sängystä rakentuu upea parvi- tai kerrossänky. On myös ekologisempaa ostaa lisäkaluste kuin kokonaan uusi tuote. Tutustu laajaan lisäkalustevalikoimaamme ja ylläty Unipuun monipuolisuudesta.

Lisää tilaa lastenhuoneeseen

Lastenhuoneessa on harvoin liikaa tilaa. Unipuu lisäkalusteista löydät suoraan ratkaisun tähänkin ongelmaan! Lattialla lojuvat kirjat solahtavat sulavasti sängynpäädyn hyllyyn ja lelut sängyn alla olevaan lelulaatikkoon. Tai mitä jos nostaisit sängyn pikkuparvi- tai parvisängyksi? Saat rutkasti lattiatilaa leikeille sekä uudenlaista avaruutta huoneeseen. Tilaa meiltä lisää tilaa!

Turvallisuus ennen kaikkea

Koko suomalaisen perheyrityksemme pitkän historian aikana olemme kiinnittäneet erityistä huomiota huonekalujemme turvallisuuteen. Varsinkin, kun kyse on lapsista, turvallisuudella ei leikitä. Meidän Unipuu lisävarustevalikoimastamme löydätkin esimerkiksi monen kokoiset ja väriset turvalaidat, joiden avulla saat rakennettua suojaisan pesän lapselle. Ne voi myös kätevästi irrottaa, kun et koe niille enää tarvetta. Myös laadukkaat tikkaat ovat osa turvallista käyttöä. Lisävarusteillamme takaat levolliset unet niin lapsellesi kuin itsellesikin!

Vaihtelu virkistää

Vaihtelu virkistää! Jos varastoon vain mahtuu, on loistoidea hankkia kerralla Unipuu sängyn rinnalle myös muutama lisäkaluste. Saat ne itsellesi yhdellä toimituskustannuksella ja tarvittaessa voit hyödyntää myös osamaksua. Varastosta voit sitten helposti kaivaa tarvittavat osat aina halutessasi. Tai hei, olisiko vihdoin aika päivittää koko lastenhuoneen sisustus? Koululainen tuskin haluaa enää nukkua vauvalle sisustetussa huoneessa. Myös nuori kaipaa varmasti vaihtelua. Jo muutamalla lisäelementillä huone saa aivan uudenlaisen ilmeen. Tutustu laajaan lastenkalustevalikoimaamme ja löydä sieltä sinua ja lastasi miellyttävät huonekalut.