fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI, SAAT 20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Nojatuolit

Nojatuolilla saat eloa ja ilmavuutta sisustukseesi. Valikoimastamme löydät sopivat nojatuolit niin sohvan rinnalle kuin huoneen kruunuksi. Kun ostat meiltä, tuet suomalaista perheyritystä ja satsaat laatuun. Tilaa nojatuoli netistä, niin saat tuolin näppärästi jopa kotiin kannettuna.

Näytetään tulokset 1–12 / 17


Nojatuoli kruunaa olohuoneen

Valikoimastamme löydät niin sohviimme sointuvat kuin myös niistä kauniisti erottuvat vaihtoehdot. Nojatuoli tuo usein tärkeän lisän sisustukseen. Se voi toimia tylsän ja liian tasaisen tyylin rikkojana tai harmonisen kokonaisuuden täydentäjänä. Kaipasitpa sitten lisää istumatilaa, vaihtelua sisustukseesi tai vain upean, mukavan nojatuolin, meiltä löydät etsimäsi.

Pelkillä nojatuoleillakin pääsee pitkälle

Kaipaatko omaa rauhaa ja yksilöllistä mukavuutta? Useammalla nojatuolilla voit sisustaa olohuoneesi kauniin kevyesti, eikä sohvalle ole tällöin välttämättä edes tarvetta. Nojatuolit on helppo siirrellä pois esimerkiksi siivouksen, leikin tai kotijumpan alta. Valikoimassamme olemme panostaneet laatuun ja mukavuuteen, joten tuoleissamme rentoutuminen onnistuu aivan yhtä hyvin kuin sohvallakin.

Säästä tilaa

Kun tila on rajallinen, mutta haaveilet silti omasta rentoutumiskeitaasta, on nojatuoli avain onneesi. Makuuhuoneen, pienemmän asunnon tai vaikka takkahuoneen saa muutettua loikoilutilaksi jo yhden nojatuolin avulla. Joustavan kokonaisuutesi voit täydentää esimerkiksi rahilla ja sohvapöydällä. Meiltä löydät myös pienempään tilaan erinomaisesti sopivat kahden istuttavat sohvat. Toteuta rentoutumisunelmasi vain muutamalla klikkauksella!

Tutustu
2-istuttaviin

Siivoa vaivatta

Meiltä löydät nojatuoleja, joiden siivoaminen käy vaivatta. Korkeat jalat helpottavat imuroimista tehden nojatuolista samalla ilmavamman näköisen. Käyttämiemme pintamateriaalien korkea kulutuskestävyys pitää tuolin siistin näköisenä kovassakin käytössä. Voit entisestään pidentää tuolin käyttöikää ostamalla siihen sopivat hoitoaineet, joilla pidennät tuotteen käyttöikää.

Nojatuoli ruokkii luovuutta

Parasta nojatuolissa on se, että sen saa kätevästi siirrettyä. Tekisikö mielesi rentoutua ulos ikkunasta katsellen? Vai olisiko tänään elokuvien aika? Samalla tuolilla voit siirtyä kätevästi television äärestä mihin tahansa. Meiltä löydät myös pyöriviä malleja, joiden kyydissä maisemanvaihto käy sekunneissa. Kun tilaat nojatuolisi verkkokaupastamme, sinun ei tarvitse liikkua mihinkään.