fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Moottorisängyt

Oletko koskaan kokeillut säätö- tai moottorisänkyä? Jos et, niin nyt on tilaisuutesi. Me suomalaisena perheyrityksenä tarjoamme sinulle tarkoin mietityn valikoiman, jonka mallit vievät takuulla sinut ja sydämesi mennessään. Koe arjen luksus ja sen tuomat pienet ilot ostamalla laadukas moottori- tai säätösänky ja rakastu säädettävyyteen. Jos kaipaat apua sängyn valintaan, ole rohkeasti yhteydessä sänkyasiantuntijoihimme oikeassa alakulmassa olevan chatin kautta tai soittamalla numeroon +358 (0)3 512 4600.

Näytetään kaikki 3 tulosta


Ergonomiaa ja mukavuutta säädettävyydestä

Moottorisängyssä on ehdottomasti parasta sen monipuolisuus. Erinomainen säädettävyys tekee siitä käytännöllisen ja toimivan ratkaisun ei pelkästään nukkumiseen vaan myös television katseluun, kirjan lukemiseen ja elämästä nauttimiseen. Voit valita itsellesi aina tarkoitukseen sopivan ja tukevan asennon.

Moottorisängystä on iloa pitkään

Meidän valikoimassamme olevia säätö- ja moottorisänkyjä yhdistää niiden korkea laatu ja sitä seuraava pitkä käyttöikä. Luottamus sänkyjemme toimivuuteen konkretisoituu tarjoamissamme takuissa. Pitkän historian omaavana suomalaisena perheyrityksenä tiedämme, että sänky on hankinta, jonka tulee kestää käytössä vuosia. Siksi moottorisänkymme ominaisuudet on suunniteltu tarkoin. Pidämme huolta myös tuotteidemme helppokäyttöisyydestä, ja pyrimme tarjoamaan myös siivoamista helpottavia ratkaisuja. Tue suomalaista perheyritystä ja tilaa meiltä!

Kenelle moottorisänky sopii?

Moottori- tai säätösänky auttaa ihan jokaista nukkumaan ja löhöilemään ergonomisemmin. Se on oiva valinta jo ihan nautintoarvonsa vuoksi. Toisaalta se tarjoaa apua myös moneen ongelmaan. Ovatko jalkasi rasittuneet? Nosta ne ylös ja nopeuta palautumista rankasta treenistä tai pitkästä seisomisesta. Kärsitkö lonkka- tai selkävaivoista? Monet ovat kokeneet moottorisängyn antaman säädettävän tuen helpottaneen kipuja niin yöllä kuin päivälläkin. Vietätkö paljon aikaa sängyssä? Moottori- tai säätösängystä saat vaihtelua asentoihisi, ja ergonomia säilyy.

Älä unohda näitä!

Kun ostat moottori- tai säätösängyn verkkokaupastamme, muistathan tutustua tuotetietoihin huolella. Luotettavuus on meille tärkeä arvo, joten haluamme tarjota sinulle aina kattavat tiedot jokaisesta vaihtoehdosta. Varmista, että valitset ostoskoriisi juuri sinulle sopivan koon ja mallin. Ota huomioon, että saatat tarvita tilaukseen myös erikseen myytävän petauspatjan. Kun tilaat tuotteet samassa erässä, säästät aikaa ja rahaa, sillä kohtuullinen toimitusmaksu peritään vain kalleimmasta tuotteesta. Mitä jos päivittäisit samalla myös tyynysi ja peittosi uudelle mukavuuden tasolle?