fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Divaanisohvat ja kulmasohvat

Nyt sinua onnisti – verkkokaupasta voit tilata itsellesi kodin kuninkaan, divaanin tai kulmasohvan, täysin vaivattomasti. Asuitpa missä päin Suomea tahansa, vain muutamalla klikkauksella saat itsellesi uuden sohvan jopa sisäänkannettuna. Me Niemen Tehtailla arvostamme laatua, toimivuutta ja monipuolisuutta, mikä kumpuaa historiastamme suomalaisena perheyrityksenä. Tutustu nämä periaatteet täyttäviin sohviimme ja tilaa omasi!

Näytetään kaikki 3 tulosta


Ei vain ison perheen ja suuren olohuoneen etuoikeus

Divaanisohva tai kulmasohva on kotisi kuningas, jolla on pehmeä syli. Siihen voi käpertyä koko perheen kanssa viettämään iltaa. Mukavalle sohvalle tekee mieli myös köllähtää päiväunille tai kirjaa lukemaan. Sohvan muoto toimii myös kätevänä tilanjakajana. Divaani tai avokulma sohva ei välttämättä vaadi jättikokoista olohuonetta, vaan malleistamme löydät myös sirompia yksilöitä. Mukava lepokeidas ei ole vain perheiden etuoikeus, vaan sohvistamme on moneksi. Älä siis jää vain uneksimaan, vaan tutustu valikoimaamme ja siirry ottamaan nokoset uudella päiväunikeitaallasi.

Kestävät materiaalit takaavat laadun

Sohviemme pintamateriaalit kestävät vuosia niin päiväunien kuin perheen touhujen täyttämää arkea. Pintamateriaaleista löydät niin nahkaisia kuin kankaisiakin vaihtoehtoja – useista eri väreistä puhumattakaan. Nahkamallit sopivat helppohoitoisuudessaan ja tyylikkyydessään niin moderniin kotiin kuin lapsiperheeseenkin. Uuden ajan kangasvaihtoehdot ovat myös kulutuskestävyydessään huippuluokkaa. Osta meiltä ja panosta laatuun!

Siivoa helposti

Usein iso sohva on siivoojan painajainen. Ei meillä! Tarjoamme sinulle myös malleja, joiden korkeat jalat tekevät imuroinnista helppoa. Meiltä löydät myös jokaiselle sohvalle oikeat hoitoaineet, joiden avulla olohuoneesi sohva säilyttää hohtonsa pitkään.

Oikea- vai vasenkätinen?

Divaanisohvaa tai kulmasohvaa hankkiessasi on tärkeää muistaa katsoa juuri omaan tilaan sopiva kätisyys. Kätisyydellä tarkoitetaan sitä, lähteekö suorasta linjasta poikkeava osa sohvan oikeasta (oikeakätinen) vai vasemmasta (vasenkätinen) reunasta. Useimmat mallimme ovat ketteriä eli niissä on tarjolla molemmat vaihtoehdot.

Tilaa ja tue perheyritystä

Kun muistat kätisyyden valinnan ja mittaat tilasi oikein, voit huoletta ostaa sohvasi verkkokaupastamme. Tarjoamme sinulle jokaisesta tuotteesta kaiken tarvittavan tiedon ostopäätöksen tekemiseen. Toimitamme tuotteen kotiisi tai valitsemaasi noutopisteeseen 2-7 arkipäivässä, mikäli tuotetta on varastossa. Tilaa meiltä laatua ja tue samalla suomalaista perheyritystä!

Sohva + rahi

Jos valintasi on divaanisohva tai kulmasohva, mutta et ole varma kätisyydestä tai sohvan koko epäilyttää sinua, sohva + rahi -yhdistelmä on sinua varten. Meidän verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman esimerkiksi kolmen istuttavia sohvia. Kun yhdistät siihen yhden tai useamman rahin, saat samalla toimituskustannuksella lähes divaanisohvaa vastaavan kokonaisuuden. Etuna on se, että rahi on tarvittaessa myös siirrettävissä ja sitä voi käyttää helposti myös sohvapöytänä tai säilytystilana. Myös mekanismisohva voisi olla sinulle sopiva vaihtoehto, mikäli kaipaat vain ajoittaista löhöilyä ja joustavia tilaratkaisuja. Etsi ja löydä omasi!