fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Toimistokalusteet

Hyvä työpiste ei ole vain mukavuuskysymys. Sen hyödyt näkyvät myös työtehossa, terveydessä ja viihtyvyydessä. Meidän valikoimastamme löydät kaikki tarvitsemasi tuotteet siistin ja hyvinvointia tukevan työpisteen rakentamiseen niin kotiin kuin toimistollekin. Suomalaisen perheyrityksen kokemuksella huolehdimme siitä, että kalusteet ovat laadukkaita ja sopivat juuri sinun tarpeeseesi. Tutustu valikoimaamme ja tilaa jo tänään!


Ihmiseltä ihmiselle

Niemen Tehtaat on jo 1800-luvulla alkunsa saanut suomalainen perheyritys, joka nyt jo neljännessä sukupolvessa tuottaa laadukkaita huonekaluja juuri sinulle. Haluamme vastata juuri sinun tarpeeseesi ja siksi huonekalumme on tehty monikäyttöisiksi, pitkäikäisiksi ja silmää miellyttäviksi - ihmiseltä ihmiselle. Ostamalla tuotteitamme tuet suomalaista perheyritystä.

Kuljetuskustannus ja toimitusaika

Verkkokaupasta tilatessasi saat kalusteet kotiisi tai mahdolliseen noutopisteeseen 2-7 arkipäivässä, mikäli valitsemasi tuote on varastossamme. Tuotteiden hinta ei sisällä kuljetusta, sillä se riippuu toimitustavasta. Hinta on nähtävillä jokaisen ostettavan tuotteen yhteydessä. Kun tilaat kerralla useamman tuotteen säästät rahaa, sillä kuljetusmaksu veloitetaan vain yhdestä tuotteesta ostosten määrästä riippumatta. Unelmiesi työpiste on vain parin klikkauksen päässä.

Hyvä ergonomia kaiken kokoisille

Päivitä työpisteesi uuteen uskoon. Mitä enemmän vietät aikaa työpisteelläsi, sitä tärkeämpää on, että se on juuri sinulle ergonominen. Sohvalla, sängyllä tai keittiön pöydällä tehty työ ei ole hyväksi koululaisellekaan. Kun lapsi kasvaa vauhdilla, myös hänen työpisteensä tulee pysyä mukana muutoksessa. Valikoimastamme löytyvät tuotteet huomioivat myös tämän, sillä niiden säätäminen on helppoa ja vaivatonta. Yhdessä laadukkaiden materiaalien kanssa tämä mahdollistaa pitkän käyttöiän. Useimpiin tuotteisiimme on liitettynä myös viiden vuoden takuu.

Monipuolisuutta työskentelyyn

Valikoimastamme löydät klassisten työtuolien ja tyylikkäiden sähköpöytien lisäksi monia tuotteita, joiden avulla saat työskentelystäsi entistä mukavampaa. Oletko jo kokeillut tasapainoistuinta tai satulatuolia? Mitä jos saisit nämä kaksi yhdessä tuolissa? Parasta on, jos sinulla on useampi vaihtoehto, joista voit fiiliksesi mukaan valita mieleisesi. Aina ei houkuttele istahtaa samalle tuolille. Silloin muutama pyörähdys pyörivän jakkaran päällä tai seisaaltaan työskentely ratkaisee ongelman. Vaihtelu kirjaimellisesti virkistää.

Työpiste järjestyksessä; ajatukset järjestyksessä

Lisävarusteista löydät järjestystä lattian johtokaaokseen. Pöydän kynät ja paperit löytävät kätevästi paikkansa tarjoamiemme kaapistojen hyllyiltä. Myös esimerkiksi sähköpöytiemme kansien ja laatikostojemme materiaali on valittu helposti siistittäväksi. Kun hyödynnät laajasti valikoimamme tuotteita, voit rakentaa työpisteen, jonka ulkoinen järjestys ja siisteys pitävät ajatuksesikin selkeinä.