fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Sähköpöydät muistipaikalla

Terveytesi paranee nyt vain nappia painamalla. Jos et usko, niin kokeile sähköpöytiämme, joista löytyy sopiva niin kotiin kuin toimistolle. Muistipaikallinen pöytä mahdollistaa sujuvan säädettävyyden, eikä aikaa kulu sopivan työasennon löytämiseen. Investoi pitkän historiamme ja suomalaisen työn takaamaan laatuun hankkimalla valikoimastamme kestävä ja monikäyttöinen sähköpöytä.

Näytetään kaikki 5 tulosta


Mikä ihmeen muistipaikka?

Vähän niin kuin muistitikku tallentaa tietoa, muistipaikka pitää tallessa jo kerran hyviksi todetut korkeudet. Se on hankinta sujuvamman ja ergonomisemman arjen puolesta, kun pöytä löytää halutulle korkeudelle kuin itsestään. Erityisen kätevää se on, jos pöydällä on useita eri pituisia käyttäjiä ja korkeutta vaihdellaan sen vuoksi usein. Myös kasvavalle lapselle nouseva sähköpöytä on erinomainen vaihtoehto.

Siisteyttä jo materiaalivalinnalla

Kaikki sähköpöydistämme on helppo pitää siistinä niiden pintamateriaalin, melamiinin, ansiosta. Kaikki kannet valmistetaan Sastamalan tehtaallamme Suomessa. Niiden materiaali kestää hyvin käytössä, mikä yhdistettynä teräksisiin jalkoihin ja viiden vuoden takuuseen takaa pitkän käyttöiän. Jos siistin pinnan lisäksi kaipaa pöydälleen järjestystä, kannattaa tutustua laajaan valikoimaamme erilaisia laatikostoja.

Miten valita oikean kokoinen kansi?

Kannen kokoa valittaessa mittaa ensin käytettävissä oleva tila. Jos tila ei rajoita valintaa, mieti seuraavaksi sitä, mitä kaikkea pöydälle tulisi mahtua. Koska sähköpöytämme kestävät käytössä pitkään, voit pohtia myös sitä, mihin sitä käytetään mahdollisesti tulevaisuudessa. Muutatko pian muualle? Hankitko tulevaisuudessa isomman näytön? Tarvitseeko lapsi ehkä tulevaisuudessa tilaa askartelulle? Varmuuden vuoksi voi olla hyvä valita se hieman isompi vaihtoehto.

Boostausta hyvinvointiin lisävarusteista

Sähköpöytä on siitä mahtava, että se mahdollistaa sekä istuma- että seisomatyön - kaikkine välimaastoineen. Esimerkiksi valikoimastamme löytyvät tasapainoistuimet ja satulatuolit tuovat entistä enemmän vaihtelua, ja ne sopivat loistavasti käytettäväksi myös sähköpöydän kanssa. Kun tekee työtä välillä istuen, välillä seisten ja välillä tasapainoillen keho saa kaipaamaansa liikettä. Seisomatyötä tehneet tietävät, että pitkäaikainen seisominen rasittaa jalkoja. Jotta jaksat seisoa kauemmin, suosittelemme hankkimaan pöydän kaveriksi seisontamaton. Se vähentää jalkoihin ja niveliin kohdistuvaa painetta ja samalla aktivoi jalkapohjien pieniä lihaksia ja niveliä. Matto sopii käytettäväksi myös aktiivituolien kanssa. Kokeile rohkeasti erilaisia yhdistelmiä ja löydä omasi.