fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Lipastot

Oletko kyllästynyt sotkuun? Kaipaavatko paperit, avaimet ja kynät uutta kotia? Mikäli vastasit kyllä, tutustu lipastoihimme ja ihastu. Niiden uumeniin saat säilytettyä kätevästi kaikki arjen pikkutavarat. Pääset sotkusta eroon, mutta pidät tavarasi käden ulottuvilla. Valikoimamme lumoaa laadukkailla materiaaleilla, klassisen kauniilla designilla ja kotimaisella kestävyydellään. Osta lipasto meiltä, niin tuet myös suomalaista perheyritystämme!

Näytetään kaikki 10 tulosta


Millainen lipasto minulle sopisi?

Liukuvista lasiovista umpinaisiin laatikoihin - meiltä löydät monia lipasto vaihtoehtoja, joista voit valita mieleisesi. Tuotteita yhdistää niin erinomainen hinta-laatusuhde kuin klassisen upea design. Tässä sinulle muutama testikysymys, joiden perusteella löydät itsellesi sopivan lipaston:
  • Millaiseen tilaan lipastoa tarvitsen? Meidän lipastomme käyvät loistavasti oikeastaan ihan mihin tahansa huoneeseen, sillä niitä yhdistää sekä kompakti koko että jokaiseen sisustukseen istuva hillitty ulkoasu. Erityisesti liukuovelliset mallit käyvät erinomaisesti ahtaaseen tilaan, kuten käytävälle. Jos ahtaus ei rajoita sinua, suosittelemme katsomaan läpi myös muut säilytyskalusteemme. Esimerkiksi senkki on kuin lipasto, mutta tarjoaa enemmän säilytystilaa.
  • Haluanko pitää esineitä näkyvillä vai piilossa? Mikäli sinulla on esimerkiksi upeita astioita, kirjoja tai kenkiä, joita voisit yhtä hyvin pitää esillä, valitse lasiovellinen malli. Vitriinistä tai kirjakaapista saat lipastoa vastaavan mutta hieman tilavamman vaihtoehdon. Huomaa, että monet mallimme sisältävät sekä umpinaiset että katseelle avoimet osat.
Tutustu valikoimaamme ja löydä omasi!

Avainlippu-merkki kertoo 100% kotimaisuudesta

Huomasitko jo Avainlippu-tuotteemme? Lipastojemme Avainlippu-merkki kertoo siitä, että kyseinen tuote on valmistettu Suomessa. Kun ostat lipaston verkkokaupastamme, saat kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Sinulla on nimittäin pian itselläsi upea, kotimaista laatua oleva lipasto, mutta samalla voit myös olla tyytyväinen siitä, että tuet rahoillasi suomalaista työtä. Toisaalta, vaikka et päätyisikään Avainlippu-tuotteeseen, meiltä ostamalla tuet aina myös suomalaista perheyritystämme!

Ennaltaehkäise pursuavat laatikot

Eikö sinuakin turhauta penkoa ylitäysiä ja sotkuisia kaappeja? Ärsyttääkö sinuakin kiireen keskellä tunne siitä, että etsit neulaa heinäsuovasta? Osta lipaston rinnalle samaan tuoteperheeseen kuuluva kirjakaappi, tv-taso tai senkki, niin et vain ennaltaehkäise pursuvien laatikoiden aiheuttamaa stressiä, vaan saat itsellesi myös upean, yhtenäisen kokonaisuuden. Säilytystilaa on nimittäin harvoin liikaa. Tuoteperheiden sisältä voit valita kotiisi sopivat ja toisiaan kauniisti täydentävät säilytyskalusteet. Älä anna sotkulle valtaa, vaan tilaa jo lisätilaa.