fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Ruokapöydät ja tuolit

Ruokapöytä on kotisi sydän. Valikoimastamme löydät sydämellä valikoidut tuotteet, jotka koostuvat kestävistä ruokapöydistä ja -tuoleista, joilla pidät kotisi elämänvirran pyörimässä vuodesta toiseen. Meiltä löydät ajattoman kauniit kokonaisuudet niin sisä- kuin ulkotiloihinkin. Verkkokaupastamme tilaaminen on vaivatonta, ja voit tarvittaessa valita myös edullisen osamaksuvaihtoehtomme. Tutustu upeisiin ruokapöytiin ja -tuoleihimme ja ihastu!


Ajaton design yhdistyy kestävään laatuun

Klassista kauneutta, kestävää laatua ja toimivaa kokonaisuutta hakevalle meidän valikoimamme on ehdottomasti markkinoiden kärkeä. Suomalaisena perheyrityksenä olemme halunneet panostaa näiden seikkojen lisäksi myös siihen, että pöytämme ja tuolimme ovat helppo puhdistaa. Nämä ominaisuudet yhdistettynä ajattomaan designiin takaavat sen, että meiltä ostettu pöytä kestää katseita ja käyttöä vuodesta toiseen.

Uskaltaako netistä ostaa?

Netistä ostaminen on yksi nykyajan mukavuuksista, jota ei ole mitään syytä karttaa. Verkkokaupastamme tilatessasi saat kaiken tarvittavan, eikä sinun tarvitse tuhlata aikaasi huonekaluliikkeissä kiertämiseen. Vaikka et pääse itse kokeilemaan tuotteita, siitä ei kannata stressata turhaan, sillä olemme suunnitelleet valikoimamme tarkoin. Esimerkiksi kaikki ruokapöytämme ja -tuolimme ovat standardikorkuisia. Sinun ei myöskään tarvitse itse lähteä arvioimaan, monelleko hengelle pöytä on tarkoitettu, vaan se on kerrottu selvästi tuotetiedoissa. Lisäksi kaikilla ruokapöydillämme ja -tuoleillamme on 14 päivän palautusoikeus.

Mitä pitää muistaa?

Tärkeintä on muistaa valita oikean kokoinen pöytä. Miten olisi upea, puinen neljän hengen ruokapöytä? Vai tykkäisitkö kestitä vieraita suuremmalla, kuuden hengen pöydällä?  Muista myös ostaa ruokapöydän ja -tuolien lisäksi muutama sarjaan sopiva lisätuoli. Näillä ylimääräisillä yksilöillä saat tarvittaessa pöydän ääreen pari vierastakin. Myös rahista tai jakkarasta saat kätevästi lisää istumapaikkoja.

Tue suomalaista

Meiltä ostamalla tuet aina myös suomalaista perheyritystämme. Mikäli arvostat erityisesti kotimaista laatua, suosittelemme tutustumaan valikoimamme Avainlippu-tuotteisiin, jotka ovat 100% kotimaista tuotantoa.