fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Puutarhapöydät

Tyylikkäällä puutarhapöydällä täydennät pihasi sisustuksen ja kokoat ihmiset yhteen. Suomalaisen perheyrityksen pitkän kokemuksen taidolla valittuja puutarhapöytiämme yhdistävät kestävyys, käytettävyys ja kauneus. Meiltä löydät varmasti tyyliisi ja tarpeeseesi sopivan yksilön, etsitpä jykevän vakaata tai siron tyylikästä puutarhapöytää.

Näytetään kaikki 9 tulosta


Nauti aurinkoisista päivistä ja puutarhapöydän tuomasta luksuksesta

Puutarhapöytä tuo luksuksen kotiisi. Sinun ei tarvitse lähteä ravintolan terassille nauttiaksesi ruoasta kesäisessä ulkoilmassa. Pöydän ei myöskään tarvitse rajoittua pelkästään ruokailuun, vaan sen ääressä voit myös tehdä mukavasti etätöitä, lukea päivän lehden tai vaikka askarrella lasten kanssa. Kun sää suosii, mukava puutarhapöytä avaa lukuisia mahdollisuuksia siitä nauttimiseen.

Tutustu valikoimaamme

Suomalaisena perheyrityksenä arvostamme puutarhapöydissä erityisesti kestävyyttä, helppoa käytettävyyttä sekä tyylikkyyttä. Upeasta valikoimastamme löydät niin jykevän vakaat kuin sirotkin mallit. Tuotteissamme on käytetty laadukkaita materiaaleja kovasta ja kestävästä tiikistä äärimmäisen helppohoitoiseen polyrottinkiin. Tutustu kaikkiin vaihtoehtoihimme ja tilaa omasi.

Lue tuotetiedot tarkoin

Tuotetiedoista löydät kaiken tarvittavan informaation pöydästä. Ne kannattaa lukea huolella läpi ennen ostopäätöstä, niin esimerkiksi osaat varmasti valita oikean määrän tuoleja. Tuotetiedoissa on myös kattavat hoito-ohjeet, joita noudattamalla optimoit pöytäsi käyttöiän.

Miten valita sopiva puutarhapöytä?

Kun mietit itsellesi sopivaa mallia, käy läpi seuraavat kohdat ja rajaa valikoimaamme vastaustesi perusteella:
  • Rajoittaako käytössä oleva tila jotenkin pöydän kokoa tai muotoa? Mikäli tila on ahdas, katso mittanauhalla kuinka suuri puutarhapöytä tilaan mahtuu.
  • Montako istumapaikkaa tarvitset? Suorakulmion muotoisissa malleissa 180-220 cm pitkät pöydät sopivat loistavasti kuudelle ja 120-150 cm leveät on puolestaan neljälle hengelle. Lisää istumapaikkoja saat kätevästi ostamalla muutaman ylimääräisen tuolin ja sijoittamalla ne pöydän päätyihin. Huomaa, että samasta mallista on myös usein tarjolla useampi eri koko.
  • Onhan materiaali varmasti juuri tarkoitukseeni sopiva? Esimerkiksi kaikki mallimme eivät kestä sadetta, vaan ne on tarkoitettu vain katettuun tilaan. Tämän voit tarkistaa tuotetiedoista. Materiaalia valitessasi mieti myös sitä, haetko pöydältäsi enemmän helppohoitoisuutta vai oletko valmis näkemään hieman enemmän vaivaa tyylikkyyden eteen.

Yhdistä upeisiin tuoleihimme

Täydennä kokonaisuus sopivilla puutarhatuoleilla! Pöytiemme yleinen värimaailma ja muotokieli on klassinen, joten niihin on helppo yhdistellä erilaisia tuoleja. Tuotetiedoista voit myös tarkistaa, mitä tuoleja me suosittelemme käytettäväksi pöydän yhteydessä. Katso ja inspiroidu.