fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni
-25%

Loviisa-sohvapöytä

427,50

(sis. alv 24%)

Loviisa-mallisto on syntynyt yhteistyössä Niemi Designin ja sisustusarkkitehti SIO ja kalustemuotoilija Marjut Nousiainen kanssa.

Mallisto sisältää ulkokäyttöön suunnitellun ja sään kestävän terassiryhmän sekä eri kokoisia tuoleja ja pöytiä.

Sisustusarkkitehti SIO ja kalustemuotoilija Marjut Nousiainen

Tilaustuotteen arvioitu toimitusaika on toukokuu 2024.

Saatavuus

Varastossa

Varastotuotteet lähetetään 1-3 arkipäivässä.

Tuotetiedot

125-juhlavuotemme kunniaksi sisustusarkkitehti SIO ja kalustemuotoilija Marjut Nousiainen on luonut yhteistyössä Niemi Designin kanssa modernin ulkokaluste-malliston. Loviisa-mallisto lanseerattiin kesän 2023 Asuntomessuilla Loviisassa, ja se on siitä lähtien ollut myydyin ulkokalustesarjamme.

Loviisa-mallisto sisältää ulkokäyttöön suunnitellun ja sään kestävän terassiryhmän sekä eri kokoisia tuoleja ja pöytiä.

Loviisa-sohvapöydän avulla on helppo luoda paratiisi parvekkeelle tai puutarhaan. Yhdistä sohvapöytään vielä Loviisa-nojatuolit, niin klassinen kesäkeidas on valmis.

Loviisa-sohvapöydässä on pulverimaalatut alumiinijalat ja tiikkinen kansi. Tiikki on luja ja kestävä lehtipuu, jonka kaunis pinta sopii hyvin ulkokalusteisiin.

– Sohvapöydän rimoitetussa kannessa kaunis tiikki pääsee parhaiten esille. Rimoitetuista pinnoista vesi pääsee valumaan eikä jää rakenteisiin seisomaan, kalustemuotoilija Marjut Nousiainen kertoo.

Ruostumaton, pulverimaalattu alumiini sopii hyvin kesän vaihteleviin sääoloihin. Alumiini on materiaalina helppohoitoinen. Lisäksi alumiinista valmistetut kalusteet ovat vankkoja, mutta kevyitä siirrellä. Pöydän kansi on valmistettu FSC-sertifioidusta tiikistä. Myös tiikki on tunnettu säänkestävyydestään.

Loviisa-sohvapöytä valmistetaan omalla tehtaallamme Vietnamissa. Pöytä sopii sisä- ja ulkokäyttöön, mutta talvisäilytystä suositellaan sisätiloissa tai katoksessa.

Hoito-ohje alumiinille:

Puhdista pinta tarpeen vaatiessa miedolla saippuavedellä, pehmeällä sienellä ja kuivaa hyvin. Painepesurin käyttöä ei suositella. Jos kolhuja tai naarmuja syntyy, puhdista ja paikkaa kolhut välittömästi maalilla.

Hoito-ohje tiikille ja muille kovapuille:

Kun otat uuden kalusteen käyttöön, muista aina ensin puhdistaa ja öljytä se. Pyri aina käyttämään öljyä, johon on lisätty ”lahoamisenestoainetta”. Puun on oltava puhdas ja kuiva ennen pintakäsittelyä, muutoin vesi jää puun sisälle ja yhdessä öljyn ja bakteerien kanssa home ja lahoamisbakteerit saavat paremman otteen puusta.

Käsittely noin kaksi kertaa käyttökaudessa tiikille tai kovapuisille kalusteille kehitetyllä puuöljyllä. Erilaisten sääolosuhteiden takia käsittely voi olla tarpeellista tehdä useamminkin. Käytä öljyä reilusti ja anna öljyn imeytyä puuhun. Puhdista ylimääräinen öljy kalusteista.

Ikääntyessään ja ulkokäytössä öljyämätön tiikki harmaantuu (patinoituu), mutta alkuperäisen värin saa takaisin puhdistuksella, hionnalla ja öljyämisellä. Puhdistaminen ja öljyäminen ennen varastointia.

Varastointi ilmavassa tilassa, esimerkiksi katoksessa. Ei liian kuivassa (lämmin sisätila) ettei puun kutistuminen vahingoita rakennetta. Älä koskaan peitä kosteita tai märkiä kalusteita. Älä peitä kalusteita muovilla tai vastaavalla, sillä se saattaa aiheuttaa sienen kasvua.

Tuotteen mitat

Leveys: 110 cm
Syvyys: 60
Korkeus: 45
Yhden riman leveys: 5 cm

Tekniset tiedot

Jalat: Pulverimaalattua alumiinia
Kansi: FSC-sertifioitua tiikkiä
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan kasattuna
Tuotteen valmistusmaa: Vietnam

Suunnittelija

Marjut Nousiainen, sisustusarkkitehti SIO ja kalustemuotoilija

Valmistunut Estonian Academy of Arts -koulusta vuonna 2011, pääaineenaan sisustusarkkitehtuuri ja kalustemuotoilu.
Valmistunut Kymenlaakson ammattikorkeakoulusta vuonna 2009, pääaineenaan kaluste- ja sisustussuunnittelu.
Palkittu muun muassa vuonna 2009 Baltic Modo Design Competition -kilpailun ensimmäisellä sijalla.
Suhtautuu intohimoisesti luontoon, puumuotoiluun, joogaan ja käsitöihin.
Nousiaisen suunnittelemia sisustuskohteita löytyy niin Lempäälästä, Helsingistä, Tartosta kuin Tallinnastakin.
Nousiaisen suunnittelemia kalusteita puolestaan löytyy sekä suomalaisten että virolaisten yritysten valikoimasta.
Perustanut oman restoratiivisen ympäristön suunnitteluun erikoistuneen suunnittelutoimiston, Design Studio Marjut Nousiainen.
Restoratiivinen tarkoittaa kaikki aistit huomioon ottavaa, käyttäjälähtöistä suunnittelua, jossa luonto liitetään kiinteäksi osaksi suunnittelua.
Tekee laajasti suunnittelualan töitä, kuten julkisten ja yksityisten tilojen kokonaisvaltaista sisustusarkkitehtisuunnittelua, kalustemuotoilua sekä kuosisuunnittelua.

Sisustusarkkitehti SIO ja kalustemuotoilija Marjut Nousiainen

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino 6 kg (kilogramma)
Mitat 112 × 62 × 12 cm (senttimetri)

Saatat myös pitää...