fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni
-25%

Teca-pöytä pyöreä 120 cm

521,00

(sis. alv 24%)

Pyöreä Teca-pöytä tuo puutarhaan, pihaan ja parvekkeelle luonnollista lämpöä. Tiikki tunnetaan säänkestävyydestään sekä lujuudestaan. Luja jalopuu tekee puutarhakalusteesta pitkäikäisen.

Yhdistele pöydän kanssa Ronda-narutuolit tai Teca-käsinojatuolit ja viimeistelty terassikokonaisuus on valmis.

Saatavuus

Varastossa

Varastotuotteet lähetetään 1-3 arkipäivässä.

Tuotetiedot

Tiikistä valmistettu pyöreä Teca-pöytä tuo luonnollista lämpöä parvekkeelle, puutarhaan tai pihaan. Tiikki on tunnettu säänkestävyydestään, joten se on oiva materiaali puutarhakalusteisiin. Lisäksi luja jalopuu tekee pöydästä kestävän.

Klassisen, pyöreän pöydän kannen halkaisija on 120 cm ja korkeus 74 cm. Pöydän kansi on FSC-sertifioitua tiikkiä, joka kestää hyvin erilaisia säänvaihteluja. Pöydän jalat on valmistettu pulverimaalatusta alumiinista. Pöydän keskellä on pyöreä yksityiskohta, joka on tehty sementistä. Sementtisellä yksityiskohdalla on myös oiva käyttötarkoitus, sillä sen päälle voi laskea vaikka kuumia astioita.

Teca-pöytä valmistetaan omalla tehtaallamme Vietnamissa. Pöytä sopii sisä- ja ulkokäyttöön, mutta talvisäilytystä suositellaan sisätiloissa tai katoksessa. Pöydän painoraja on 60 kg.

Tuotteen mitat

Kannen halkaisija: 120 cm
Korkeus: 74 cm
Kannen paksuus: 1,2 cm
Painoraja: 60 kg

Tekniset tiedot

Jalat: Pulverimaalattua alumiinia
Kansi: FSC-sertifioitua tiikkiä
Kannen keskiosa: Sementtiä
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan jalat irrallaan
Tuotteen valmistusmaa: Vietnam

Hoito- ja kasausohjeet

Hoito-ohje tiikille ja muille kovapuille:

Kun otat uuden kalusteen käyttöön, muista aina ensin puhdistaa ja öljytä se. Pyri aina käyttämään öljyä, johon on lisätty ”lahoamisen estoainetta”. Puun on oltava puhdas ja kuiva ennen pintakäsittelyä, muutoin vesi jää puun sisälle ja yhdessä öljyn ja bakteerien kanssa home ja lahoamisbakteerit saavat paremman otteen puusta.

Käsittely noin kaksi kertaa käyttökaudessa tiikille tai kovapuisille kalusteille kehitetyllä puuöljyllä. Erilaisten sääolosuhteiden takia käsittely voi olla tarpeellista tehdä useamminkin. Käytä öljyä reilusti ja anna öljyn imeytyä puuhun. Puhdista ylimääräinen öljy kalusteista.

Ikääntyessään ja ulkokäytössä öljyämätön tiikki harmaantuu (patinoituu), mutta alkuperäisen värin saa takaisin puhdistuksella, hionnalla ja öljyämisellä. Puhdistaminen ja öljyäminen ennen varastointia.

Varastointi ilmavassa tilassa, esimerkiksi katoksessa. Ei liian kuivassa (lämmin sisätila) ettei puun kutistuminen vahingoita rakennetta. Älä koskaan peitä kosteita tai märkiä kalusteita. Älä peitä kalusteita muovilla tai vastaavalla, sillä se saattaa aiheuttaa sienen kasvua.

Hoito-ohje kivelle ja keramiikalle:

Puhdista pinta tarpeen vaatiessa miedolla saippuavedellä. Laattoihin ja keramiikkapintoihin erikoistuneista liikkeistä saa hyviä puhdistus- ja hoitoaineita, joilla pinnan saa kosteutta ja likaa hylkiväksi. Tuotetta ei saa säilyttää pakkasessa, koska huokoiseen kiveen imeytynyt tai sen pinnalle jäänyt vesi saattaa jäätyessään rikkoa tuotteen.

Hoito-ohje alumiinille:

Puhdista pinta tarpeen vaatiessa miedolla saippuavedellä, pehmeällä sienellä ja kuivaa hyvin. Painepesurin käyttöä ei suositella. Jos kolhuja tai naarmuja syntyy, puhdista ja paikkaa kolhut välittömästi maalilla.

Kasausohjeet:

Teca_pöytä_pyöreä_120cm

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino 20 kg (kilogramma)
Mitat 122 × 122 × 15 cm (senttimetri)

Saatat myös pitää...