fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni
-40%

Ronda-narutuoli

Original price was: 165,00€.Current price is: 99,00€.

(sis. alv 24%)

Trendikkäästi muotoiltu Ronda-narutuoli sopii sisä- ja ulkokäyttöön. Narupunos ja pehmusteet takaavat sen, että tuolissa on miellyttävä istua. Kestävän tuolin runko ja jalat on valmistettu pulverimaalatusta teräksestä.

Erityisen hyvin Ronda-narutuoli sopii yhteen Teca-pöydän kanssa, jolloin pöydän ympärille mahtuu neljä tuolia.

Saatavuus

Varastossa

Varastotuotteet lähetetään 1-3 arkipäivässä.

Tuotetiedot

Ronda-narutuolin tyylikäs ulkonäkö tuo ajattoman ilmeen puutarhaan, pihaan tai parvekkeelle.

Narupunoksen ja pehmusteiden ansiosta tuolissa on miellyttävä istua. Trendikkäästi muotoiltu tuoli sopii sisä- ja ulkokäyttöön. Hillitty värimaailma varmistaa sen, että tuolia on helppo yhdistellä eri materiaaleista valmistettujen huonekalujen kanssa. Erityisen hyvin tuoli sopii yhteen Teca-pöydän kanssa, jolloin pöydän ympärille mahtuu neljä tuolia.

Narutuolin runko ja jalat on valmistettu pulverimaalatusta teräksestä. Tuolissa on kaksi irtonaista pehmustetta, joissa on vetoketjut sivuilla. Polyesterista valmistetut päälliset ovat irrotettavissa ja pestävissä, pehmusteissa on täytteenä vaahtomuovi. Polypropyleenista valmistettu, kestävä naru kiertää tuolin selkä- ja käsinojissa sekä tuolin istuimessa.

Ronda-narutuoli on säänkestävä, mutta tuolin talvisäilytystä suositellaan sisätiloissa tai katoksessa. Tuolin painoraja on 120 kg.

Narutuoli valmistetaan omalla tehtaallamme Vietnamissa.

Tuotteen mitat

Leveys: 55 cm
Syvyys: 62 cm
Korkeus: 74 cm
Istuinpehmusteen paksuus: 3 cm
Painoraja: 120 kg

Tekniset tiedot

Runko: Pulverimaalattua terästä
Jalat: Pulverimaalattua terästä
Narupunos: Polypropyleenista valmistettu, kestävä naru
Istuin- ja selkänojatyyny: Päällinen polyesteria, täyte vaahtomuovia
Pehmusteen väri: Tummanharmaa
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan kasattuna
Tuotteen valmistusmaa: Vietnam

Hoito-ohjeet

Hoito-ohje teräkselle:

Käytä asennukseen ruostumattomasta teräksestä valmistettuja työkaluja. Jos käytetään normaalista teräksestä valmistettuja huonekaluja, on huolehdittava, että pinnalle jäävä teräspöly pyyhitään pois. Jos teräspölyä ei pyyhitä pois, voi tuotteen pinnalle muodostua ruostetta.

Mahdollinen ruoste saadaan tuotteesta poistettua hankaamalla pintaa sienellä tai rievulla lämmintä pesuvettä käyttäen, painepesurin käyttöä ei suositella. Kuivaa pinta huolellisesti. Itse kaluste ei ruostu vaan ruosteen aiheuttaa jokin ulkopuolinen aine. Vaikeasti lähtevään ruosteeseen suosittelemme käyttämään rautakaupoista saatavaa ruostumattoman teräksen puhdistusainetta.

Hoito-ohje pehmusteille:

Hyvistä värinkesto- ja kulutusominaisuuksistaan huolimatta pehmusteet saattavat haalistua auringossa, joten pehmusteet on hyvä suojata paahtavalta auringolta ja kastumiselta. Pehmusteet kannattaa käsitellä Softcare-verhoilusuojalla ennen käyttöä.

Pehmusteiden päällisille suositellaan käsinpesua enintään 30 asteessa. Pehmusteiden muotoilu kosteana heti pesun jälkeen.

Ronda-narutuolille suositellaan talvisäilytystä sisätiloissa tai katoksessa.

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino 14 kg (kilogramma)
Mitat 89 × 73 × 58 cm (senttimetri)

Saatat myös pitää...